HISTORY® prezintă în exclusivitate un nou serial despre maşini, “Mecanicii din Detroit”

HISTORY® prezintă în exclusivitate un nou serial despre maşini, “Mecanicii din Detroit”

HISTORY® transmite în premieră serialul “Mecanicii din Detroit” care prezintă restaurările uimitoare realizate de echipa constructorului de maşini clasice, Adam Genei, în atelierul Mobsteel din Detroit (SUA). Episoadele filmate în Oraşul Motoarelor debutează pe 8 iunie și vor fi difuzate în fiecare joi, de la ora 21:00.

 

Considerat Mecca industriei auto americane, oraşul Detroit începe să redevină ce a fost odinioară, iar Adam şi colegii lui de la Mobsteel sprijină acest ideal prin crearea de autovehicule frumoase şi puternice din maşini în stagii diferite de degradare.

De la restaurări ale maşinilor clasice din anii ‘50 şi ‘60 la camioane uriaşe şi bolizi de vis din anii ‘70, fiecare episod este o provocare mai mare decât cea de dinainte. Din fericire, Adam ştie unde să găsească piese de schimb rare, contribuind cu fiecare proiect la istoria automobilistică unică a Detroit-ului.

Pentru restaurarea acestor comori uitate – şi renaşterea oraşului pe care-l iubesc – va fi nevoie de multe ore de muncă asiduă şi de câteva momente tensionate, dar Mobsteel nu se va opri până când treaba nu e făcută.

În primul episod, Adam şi mecanicii săi vor recondiţiona un Oldsmobile Rocket 88 din 1956 “păstrat” în garajul unui prieten de familie care vrea acum să-i dea o nouă viaţă. Se anunţă a fi o misiune dificilă, având în vedere că maşina arată ca şi cum ar fi fost depozitată într-o mlaştină.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related