André Rieu și Orchestra Johann Strauss, un concert aniversar transmis la Grand Cinema & More

André Rieu și Orchestra Johann Strauss, un concert aniversar transmis la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More invită iubitorii de muzică și spectacol la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii – concertul lui André Rieu de la Maastricht va putea fi urmărit pe 22 și 23 iulie. Transmisiunea este completată de filmări exclusive pentru publicul din cinematografe. 

Concertul susținut anual de André Rieu în orașul său natal, Maastricht, capătă anul acesta o nouă semnificație, marcând 30 de ani de la înființarea Orchestrei Johann Strauss. Despre acest proiect, artistul își amintește că a pornit cu 12 membri, alături de care ținea repetiții în sălile de curs ale unei școli primare, ajungând, astăzi, să cânte alături de 60 de muzicieni pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii.

"Credem că astfel de evenimente susțin cel mai bine convingerea noastră, aceea că cinematograful nu este doar despre filme. Când vorbim despre André Rieu, cu atât mai mult despre concertul lui de la Maastricht, vorbim despre spectacol, despre muzică, dublată de charisma artiștilor și de emoția acelui loc, transmise exact așa cum sunt – reale, autentice în toate colțurile lumii. Inclusiv aici, la Grand Cinema & More", a declarat Simona Manea (Entertainment Business Unit Marketing Director).

 

Desfășurat în decorul medieval din piața centrală a orasului Maastricht, evenimentul oferă o experiență muzicală completă, emoționantă și plină de umor în același timp. Gazda va fi, și de această dată, Charlotte Hawkins, care, la sfârșitul concertului, va oferi un interviu cu artistul exclusiv pentru publicul din cinematografe. Concertul va putea fi urmărit și în cinematografele din țară, distribuit de Grand Cinema & More.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related