Cele mai bune producții ale anului și atmosfera celei mai așteptate ceremonii de film, la Grand Cinema & More

Cele mai bune producții ale anului și atmosfera celei mai așteptate ceremonii de film, la Grand Cinema & More

În cadrul Festivalului Filmelor de Aur, în cinematograf vor rula scurtmetraje și lungmetraje nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film.

Și anul acesta, Grand Cinema & More susține Festivalul Filmelor de Aur, un eveniment dedicat celor mai apreciate producții cinematografice ale anului. În perioada 20 februarie – 2 martie, în cinematograf vor rula, până la decernare, nominalizările la Premiile Academiei Americane de Film, iar după data de 26 februarie, doar filmele câștigătoare. Pentru prima dată în România, Grand Cinema & More va transmite și scurtmetrajele nominalizate, printr-un parteneriat cu Shorts TV.

Anual, Grand Cinema & More invită iubitorii de film la un festival dedicat Premiilor Academiei Americane de Film, prin care aduce în cinema întreaga atmosferă a ceremoniei. Astfel, pe toată durata festivalului, cinematograful va include în programul zilnic o parte dintre nominalizări, iar, mai apoi, dintre producțiile câștigătoare la categoriile cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol principal, cel mai bun actor în rol principal și cel mai bun regizor.

Ceea ce face această ediție a Festivalului Filmelor de Aur specială este parteneriatul cu Shorts TV, ca distribuitor, în ultimii 20 de ani, al scurtmetrajelor nominalizate la Premiile Academiei. Acestea vor fi transmise pentru prima dată și în România, pentru categoriile animație, acțiune și documentar.

"Pentru orice împătimit de film, Premiile Oscar sunt un eveniment. Tocmai de aceea, încercăm anual nu doar să readucem nominalizările și filmele câștigătoare în program, ca pe cele mai bune producții ale anului, ci să extindem expectativa, surprinderea și emoția decernărilor și în cinematograf", a declarat Simona Manea (Entertainment Business Unit Marketing Director).

 

Până la decernarea premiilor, fanii Premiilor Academiei vor putea face și pronosticuri. Pentru fiecare bilet cumpărat la unul dintre filmele din programul festivalului, aceștia vor fi încurajați să completeze un talon prin care să anticipeze câștigătorii pentru fiecare categorie, intrând în cursa pentru un premiu special.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related