Pizza Hut și Pizza Hut Delivery te invită să îţi deschizi cercul de prieteni cu cea mai nouă inovație: Pizza Ovală

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery te invită să îţi deschizi cercul de prieteni cu cea mai nouă inovație: Pizza Ovală

Summer Breeze, Fair Play, Bit of spicy sau Rainbow sunt doar câteva dintre noile rețete introduse în meniu, pe perioada verii.

Vara aceasta, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery introduc în meniu un nou produs inovator: Pizza Ovală. Noutatea vine din forma specială a pizzei, dar și din blatul subțire și crocant, atât de îndrăgit de consumatori. În plus, cele zece, respectiv opt rețete noi, sunt valabile doar pentru acest sortiment de pizza, pe perioada campaniei, şi au fost gândite special pentru acest sezon, cu texturi ușoare, de vară, care vor satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Acestea vin în combinații fresh, inedite, bazate pe legume proaspete și ingrediente aromate.

Conceptul celei mai noi campanii Pizza Hut și Pizza Hut Delivery a pornit de la ideea că există frecvent situații când suntem reticenți în a adăuga oameni noi în cercurile noastre de prieteni, doar pentru că suntem convinși că nu avem nimic în comun cu ei. Astfel, pizza Ovală devine contextul perfect pentru a „deschide” acest cerc și de a-l transforma într-unul oval, descoperind, de fapt, că avem multe lucruri interesante de împărtășit cu cei din jur.

Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery sunt recunoscute pentru inovațiile pe care le aduc în mod constant în meniu. În susținerea ideii de socializare, prin această campanie, Pizza Hut Delivery vine cu o nouă ofertă specială, la un preț atractiv – Oval Mix, care îndeamnă clienții să combine oricare două rețete de pizza Ovală din cele opt existente. Astfel, blatul subțire și crocant, cu Mozzarella și ingredientele proaspete ce se regăsesc în sortimentele de pizza Ovală devin cea mai bună opțiune a clienților care comandă pizza pentru mesele uşoare din sezonul cald.

Aşadar, toți cei care iubesc varietatea și mixurile interesante pot alege dintre „Summer Breeze”, „Fair Play”, „Fresh Supreme”, „Chicken Supreme”, „Mediterraneo”, „Bit of spicy”, „Rainbow”, „Four Cheeses”, „Sungarden” sau „Allegria”.  Pizza Ovală poate fi comandată în toate restaurantele Pizza Hut și Pizza Hut Delivery din țară, la un preţ special.

„Vara aceasta venim cu o premieră pentru Pizza Hut și Pizza Hut Delivery. Pizza Ovală este un produs cu adevărat inovator ce reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce vor să încerce mereu ceva nou, dar și pentru cei ce vor să savureze o masă gustoasă, dar cu ingrediente ușoare. Suntem încrezători că prețul special, gama variată de sortimente, dar și noutatea produsului vor atrage cât mai mulți consumatori, iar pizza Ovală va deveni prima opțiune pentru a savura un fel de mâncare delicios în acest sezon estival.”, a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut). 

Oferta este valabilă de luni până duminică, atât în restaurant cât și la livrare, în perioada iunie - august 2017. Cele zece, respectiv opt rețete noi de pizza sunt disponibile doar pentru Pizza Ovală.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related