Gabriela Szabo şi Adecco România te invită în lumea sportului de performanţă

Gabriela Szabo şi Adecco România te invită în lumea sportului de performanţă

Pe parcursul evenimentului vor avea loc ateliere și demonstrații sportive în cadrul cărora participanții sunt invitați să se implice activ: Judo, Badminton, Scrimă, Atletism și Outdoor Spinning. Demonstrațiile vor fi susținute de reprezentanții Federațiilor Naționale de specialitate și World Class România.

Grupul Adecco, cel mai important jucător de pe piața de HR, organizează la nivel global, în data de 18 iulie, primul eveniment Global Sports & Inclusion Day (GS&ID), marcând astfel Ziua Internațională Nelson Mandela. Scopul evenimentului este de a învăța mai multe despre sportul de performanță și de a ne lăsa inspirați de oameni care înțeleg că sportul poate face diferența în viețile noastre. Adecco România invită toți iubitorii de mișcare în aer liber să experimenteze ceea ce Nelson Mandela credea: “Sportul are puterea sa schimbe lumea. Are puterea de a inspira. Are puterea de a uni oamenii cum nimic altceva nu o poate face.”

Acest eveniment a fost creat pentru a stimula sinergia dintre programele globale de CSR ale Adecco (Win for Youth şi Athlete Carrier Program) care vizează un stil de viață sănătos, sportul şi includerea pe piaţa muncii a sportivilor de performanță.

"Sportul este cea mai simplă metodă de a rămâne în formă. Global Sports & Inclusion Day este o invitație la mișcare pentru toți bucureștenii care vor să adopte un stil de viață sănătos. Îi invităm să vină alături de sportivii de performanță pentru a se lăsa inspirați de aceștia și pentru a-şi deschide apetitul pentru sport. Vrem să formăm astfel o adevărată mișcare sportivă, inspirată de atleții profesioniști și de iubitorii sportului.", a declarat Gabriela Szabo (CSR şi Public Affairs Manager Adecco România).

 

#SportsInclusionDay va avea loc pe Pista de Atletism din cadrul Complexului National “Lia Manoliu” pe data de 18 iulie, între orele 18:00 și 21:00. Pe parcursul evenimentului vor avea loc ateliere și demonstrații sportive in cadrul cărora participanții sunt invitați să se implice activ: Judo, Badminton, Scrimă, Atletism si Outdoor Spinning. Demonstrațiile vor fi susținute de reprezentanții Federațiilor Naționale de specialitate si World Class România.

Procesul de înregistrare se termină pe 9 iulie. Be there, #BeMore!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related