Lungimile de bazin s-au transformat in sanse pentru educatie: vedetele au inotat la Swimathon pentru CEAE

Lungimile de bazin s-au transformat in sanse pentru educatie: vedetele au inotat la Swimathon pentru CEAE

Vedetele autohtone au inotat pentru educatie la cea de-a 5-a editie a Swimathon Bucuresti, care a avut loc in acest weekend la bazinul Dinamo. Campionii K1 Andrei si Bogdan Stoica, prezentatorul TV, Radu Andrei Tudor, actrita Elena Voineag si cantareata Raluka au inotat pentru a strange fondurile necesare finantarii proiectului ”Incubatorul stiintelor altfel” initiat de Centrul de Evaluare si Analize Educationale.

Fiecare lungime de bazin inotata a insemnat dorinta lor de a sustine modificarea modului in care se invata fizica in clasa, prin realizarea de lectii care sa incite curiozitatea copiilor, sa le dezvolte gandirea si creativitatea.

Cele doua echipe, „Luptatorii” si „Creativele”, si-au strans fortele si au inotat peste 70 de lungimi de bazin pentru a indeplini, prin donatii, obiectivul de 10.000 de ron.

”Luptatorii” - campionii K1 Andrei si Bogdan Stoica, Radu Andrei Tudor, Nicolae Angelescu si Andrei Carcea - au facut valuri si au concurat pentru o Romanie mai buna. Plini de energie, au inotat pentru a le oferi copiilor oportunitati reale, educatie de calitate si profesori pregatiti sa-i sustina.

 

Echipa fetelor, ”Creativele”, a rezistat eroic si a inotat 37 de lungimi de bazin. Elena Voineag, Raluka (Raluka Nistor), Maia Ciocazanu si Vera Ciocazanu si-au folosit creativitatea, punand la punct o strategie prin care au reusit, in timpul alocat de 45 de minute, sa arate ca motivatia poate duce catre succes. Andrei Carcea, parte a echipei ”Luptatorii”, cu multa ambitie si neobosit, s-a alaturat echipei fetelor, in a doua serie.

 

"Mi-am dorit de 2 ani sa sustin Swimathon Bucuresti. Am reusit acum si am inotat pentru CEAE, o initiativa cu principii asemanatoare designului transpuse in educatia publica si in disciplinele abstracte. Toti trebuie sa sustinem o Romanie mai cu sens", spune designerul Andrei Carcea.

 

Ambele echipe au depus eforturi pentru a strange fondurile necesare finantarii programelor Centrului de Evaluare si Analize Educationale. Donatiile sunt deschise pana pe 31 iulie 2017, iar ”Luptatorii” si ”Creativele” ii indeamna pe toti sustinatorii lor sa contribuie, sprijinindu-i sa indeplineasca obiectivul de 10.000 de ron. Donatiile pot fi facute pe site-ul evenimentului prin Mobile Pay, prin transfer bancar sau direct la sediul Fundatiei Comunitare Bucuresti.

"A indeplini acest obiectiv nu este numai o dorinta de a strange fonduri, ci este o necesitate. Copiii, fara dar si poate, au nevoie de o educatie de calitate. La fel si profesorii si ei au nevoie de aceasta schimbare. Haideti sa ne mobilizam si sa luptam impreuna, haideti sa indeplinim acest obiectiv", spune actrita Elena Voineag.

Creative Business Management asigura suportul de media relations pentru proiectul educational "Incubatorul stiintelor altfel".

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related