Cinema City porneşte din nou în căutarea „Micilor Voci Mari”. Câştigătorii vor fi premiaţi cu roluri de dublaj în animaţia „My Little Pony”

Cinema City porneşte din nou în căutarea „Micilor Voci Mari”. Câştigătorii vor fi premiaţi cu roluri de dublaj în animaţia „My Little Pony”

Dacă ai un copil talentat, căruia îi plac filmele, oferă-i şansa de a ajunge vedetă şi înscrie-l în aplicaţia Micile Voci Mari, prin care poate da o probă de voce care îi poate aduce un rol de dublaj în super-animaţia „My Little Pony: Filmul”.

3, 2, 1! Până pe 31 august 2017, Cinema City lansează o nouă provocare pentru copiii cu vârste între 8 şi 16 ani: în urma înscrierii în concurs, toţi participanţii câştigă automat câte o figurină originală ponei şi, prin tragere la sorţi, o excursie pentru toată familia în Delta Dunării, oferită de TUI Travel Center. În plus, cei mai talentaţi dintre ei vor avea şansa să dubleze câte un personaj de animaţie, într-un studio de dublaj profesionist.

 

"Şi anul acesta ne-am propus să pornim în căutarea copiilor talentaţi din România, relansând concursul «Micile Voci Mari» organizat şi în 2015, pentru a le oferi celor mai inspiraţi dintre ei şansa de a dubla două personaje mult-iubite dintr-o animaţie pe care o urmăresc cu plăcere. Am întâlnit foarte mulţi copii cu talent la prima ediţie a concursului şi vrem să le oferim din nou şansa de a-şi trăi visul, de a intra într-un studio profesionist şi de a lucra cu specialişti în domeniu", a declarat Ioana Ionescu (Marketing Manager Cinema City România).

 

Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi micilevocimari.ro/start, să alegeţi unul dintre cele trei filme disponibile pe platformă - „Deep: O aventură nesfârşită”, „Coco” sau „Goana după Alune 2”, să descărcaţi textele pentru susţinerea probei, urmând ca apoi copilul să se înregisteze interpretând propria versiune de dublaj. 

În luna septembrie, 10 copii (cinci fete şi cinci băieţi) vor avea ocazia să dea o probă într-un studio de înregistrări alături de profesionişti, iar doi dintre ei (o fată şi un băiat) vor fi parte din superproducţia “My Little Pony: Filmul”.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related