Un nou standard de a viziona filmele la cinema. Cinema City deschide un multiplex ultramodern în AFI Brașov în valoare de 7 milioane de EURO

Un nou standard de a viziona filmele la cinema. Cinema City deschide un multiplex ultramodern în AFI Brașov în valoare de 7 milioane de EURO

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România îşi deschide porţile pentru cinefilii din Brașov, noul cinematograf multiplex fiind amplasat în centrul orașului, în AFI Brașov.

Un nou standard de a viziona filmele la cinema

Cel de-al 28-lea multiplex Cinema City  își așteaptă spectatorii într-un spațiu ultra modern  care cuprinde 8  săli dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde, complet digitalizate, cu sonorizare și imagine impecabile, dintre care un număr de 7 săli pentru vizionarea filmelor în format 2D și 3D, precum și o sală cu formatul special 4DX, care va permite spectatorilor să experimenteze filmele cu toate simțurile și va oferi senzația că fac parte din tot ceea ce se întâmplă pe Marele Ecran. Valoarea investiției se ridică la 7 milioane de euro, fiind susținută de Cinema City împreună cu dezvoltatorul centrului comercial.

Spectatorii vor descoperi în premieră noul standard de confort excepțional în vizionarea cinematografică: noile fotolii de lux cu design adaptat unei poziții perfecte, ușor de ajustat datorită spătarului rabatabil; forme ergonomice, materiale sustenabile premium, care contribuie la reproducerea fidelă a curburii lombare. Iar pentru relaxarea supremă, cele 1.044 de fotolii Cinema City sunt dotate cu suport dublu de băuturi și snack-uri, pentru rezerve suficiente chiar și pentru cele mai epice producții cinematografice!

Entertainment la superlativ cu 4DX

Tehnologia revoluționară 4DX permite spectatorilor să fie parte din film 100%, acțiunea de pe ecran fiind sicronizată cu efectele speciale. Scaunele mobile, soluțiile ambientale și efectele senzoriale de ultimă generație (apă, vânt, mișcare și miros) vor oferi cinefililor brașoveni o experiență cinematografică memorabilă.

Pentru Cinema City, este important ca spectatorii să poată alege nu doar filmul pe care-l vor urmări, ci şi cum doresc să-l vizioneze la cinema. Al șaselea cinematograf 4DX din România din cele 755 internaționale este acum deschis brașovenilor, iar cele 140 de scaune senzoriale vor ajuta spectatorii să trăiască la maxim producțiile momentului. 21 de senzații numai în sala 4DX - arome de cafea sau trandafiri, vânt puternic, fulgere intense, stropi de ploaie sau… ninsoare? Le găsiţi pe toate doar în sala 4DX din Cinema City Brașov.

„Suntem extrem de bucuroși să deschidem pentru brașoveni un spațiu cinematografic spectaculos la aceleași standarde oferite de Cinema City în orice capitală europeană și oraș unde este prezent. Indiferent că deschidem la Londra, Belfast sau Brașov, există aceleași standarde în toate cele peste 9.000 de săli de cinema și cele 750 de cinematografe din lume. Cu toate că am parcurs o perioadă provocatoare, echipa Cinema City își onorează promisiunea de a oferi cele mai bune experiențe cinematografice și inaugurează în luna iubirii, cel mai modern multiplex din Brașov. Ce declarație de dragoste mai mare pentru brașovenii cinefili decât această deschidere, care va funcționa ca spațiu de exprimare a show-ului cinematografic, la superlativ”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City.

Cinema City România colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme și proiectează cele mai noi și de succes producții românești și internaționale. Mai mult decât atât, iubitorii de film se vor bucura de promoții și de multe evenimente cinematografice dedicate.

Cinema City aniversează 15 ani în România

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din lume, aniversează  în 2022, 15 ani de activitate în România.

Lider de piață în România, Cinema City a contribuit la relansarea pieței de cinema din țară, investind constant în extinderea rețelei, în calitatea serviciilor  și în dezvoltarea de tehnologii care să răspundă nevoilor iubitorilor de filme. Numai în ultimii doi ani, Cinema City a investit 20 de milioane de euro și urmează și alte proiecte în perioada următoare.

De-a lungul celor 15 ani de activitate constantă și responsabilă, Cinema City se mândrește cu lansarea celor mai inovatoare moduri de vizionare a unui film și cu multe proiecte și rezultate spectaculoase:

  • peste 65,5 milioane de bilete vândute din 2007 până în 2020 și milioane de spectatori care au trăit filmul în sălile Cinema City
  • aproximativ 3.000.000 de proiecții cinematografice care au încântat publicul român

„În cei 15 ani de prezență în România am schimbat modul în care românii vizionează filmele pe marele ecran, standardele lor au devenit reperele noastre și ne-am propus de fiecare dată să întrecem așteptările. Toate serviciile oferite spectatorilor reflectă preocuparea constantă a echipei Cinema City de a inova, pentru a le oferi acestora acces la cele mai noi tehnologii și oportunități aduse de transformarea digitală. Doar astfel, vizionarea unui film pe marele ecran devine de neuitat”, a completat Ioana Ionescu.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

 Cinema City România operează 28 de multiplexuri, cu un total de 255 de săli, în 21 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Brașov, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

 În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile, cină pregătită de un chef, meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related