Cinema City a inaugurat, la Timisoara, un multiplex unic in Europa Centrala si de Est, reunind sub acelasi acoperis tehnologiile IMAX & 4DX

Cinema City a inaugurat, la Timisoara, un multiplex unic in Europa Centrala si de Est, reunind sub acelasi acoperis tehnologiile IMAX & 4DX

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 23-lea multiplex al companiei, localizat in centrul comercial Shopping City Timisoara.

Noul multiplex este unic in Europa Centrala si de Est, fiind al doilea din reteaua Cineworld si unul dintre putinele din lume ce reuneste sub acelasi acoperis cele mai inovatoare si impresionante tehnologii cinematografice actuale: IMAX si 4DX.

Mai mult, noua sala T IMAX din Vestul tarii include acum cel mai mare ecran din Romania. Valoarea investitiei realizate de catre Cinema City Romania impreuna cu dezvoltatorii centrului comercial se ridica la aproximativ 8 milioane de euro.

 

Deschiderea multiplexului din Timisoara reprezinta prima lansare a companiei de anul acesta, dupa ce, in 2015, Cinema City Romania a avut un numar record de cinci inaugurari de noi cinema-uri, devenind numarul 3 in reteaua Cineworld, din punctul de vedere al numarului de ecrane, dupa Marea Britanie si Polonia.

Anul acesta, Cinema City Romania pastreaza strategia de extindere in intreaga tara, consolidandu-si pozitia de lider de piata din punct de vedere al numarului de cinematografe, de bilete vandute, filme proiectate si clienti fericiti. Urmatoarele deschideri planificate anul acesta vor fi la Bucuresti, Buzau si Piatra-Neamt.

Odata cu noua locatie – dupa aproape 10 ani de la prima deschidere de multiplex din Timisoara – Cinema City continua sa le aduca timisorenilor cea mai buna experienta cinematografica, mai multe filme si cele mai cool tehnologii, oferindu-le spectatorilor varietate si permitandu-le sa aleaga nu doar filmul, ci si modul in care sa se bucure de acesta.

Cinematograful din Shopping City Timisoara dispune de 13 sali complet digitalizate, care insumeaza un numar total de 2.531 de locuri. Noul cinematograf Cinema City este al doilea din Timisoara, dupa cel din Iulius Mall, se intinde pe o suprafata de 4.300 de metri patrati si imbina perfect tehnologia cu designul, pentru ca timisorenii sa traiasca din plin cele mai asteptate filme.

 

"Ne-am dorit sa facem mai mult pentru Timisoara – un oras care a dovedit de-a lungul timpului un apetit crescut pentru filme – reunind cele mai noi si mai sofisticate tehnologii cinematografice in noua locatie, totodata oferindu-le iubitorilor de cinema o diversitate importanta de productii, de la blockbustere hollywoodiene la filme de arta. Spre exemplu, in prima saptamana de deschidere a multiplex-ului avem nu mai putin de 17 filme in program", a declarat Ioana Ionescu (Marketing Manager al Cinema City Romania).

 

A doua sala IMAX si cel mai mare ecran din tara

Experienta cinematografica la superlativ este disponibila acum si in Timisoara, odata cu lansarea celei de-a doua sali IMAX din tara, in cadrul noului multiplex din centrul comercial Shopping City Timisoara. La sapte ani dupa cea din Bucuresti, deschisa in toamna anului 2009, in AFI Palace Cotroceni, Cinema City le ofera acum si timisorenilor experienta cinematografica totala, intr-o sala care dispune de 409 locuri.

La IMAX in Timisoara, filmul este proiectat pe cel mai mare ecran din tara, care are o suprafata de 336 de metri patrati. Astfel, trairea realitatii reprezinta o experienta cinematografica unica in Romania, sustinuta prin cele mai inalte standarde calitative si inovatii tehnologice.

Acestea sunt transpuse intr-o combinatie armonioasa dintre imaginea stralucitoare, sunetul clar care te inconjoara de pretutindeni si arhitectura speciala a salii de cinema.

 

 

A treia sala 4DX din tara

In noul multiplex se gaseste si cea de-a treia sala 4DX din Romania, avand un numar de 144 de locuri si oferind o vizionare de film revolutionara, care activeaza toate cele cinci simturi. In 2015, Cinema City a deschis doua sali 4DX, prima fiind lansata in mai, in centrul comercial Mega Mall din Bucuresti, iar cea de-a doua in iulie, la Constanta.

Sala 4DX este speciala datorita combinatiei dintre tehnologia de ultima ora si designul revolutionar – include scaune high-tech mobile, dar si efecte speciale. Astfel, spectatorii simt din plin tot ce se intampla pe ecran – miscare, apa, vant, lumina, miros – avand parte de o experienta totala.

 

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, precum si online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related