ParkLake prezintă o experiență spectaculoasă de escape room

ParkLake prezintă o experiență spectaculoasă de escape room

În perioada 4-27 august, ParkLake Shopping Center pregătește o experiență reală de evadare din cel mai nou escape room, amenajat la etajul unu, lângă Handsome Monk Coffee House. Parte a campaniei „Este în natura ta să te bucuri de vacanță”, noul escape room duce distracția la un alt nivel și oferă vizitatorilor o modalitate diferită de petrecere a timpului liber.

Noul escape room reprezintă o experiență reală de evadare, unde participanții vor fi surprinși de autenticitatea poveștii și a lumii creată special pentru ei. Întregul concept al camerei a fost gândit astfel încât să ofere participanților experiența unui escape room care să îi provoace, să îi determine să lucreze în echipă și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Povestea noii camere începe în jurul unei furtuni care este pe cale să strice călătoria pe care jucătorii au început-o. După ce ambarcațiunea ajunge pe o insulă pustie, participanții găsesc o colibă la marginea plajei și se aventurează în interiorul ei. Locul pare părăsit, iar curiozitatea determină jucătorii să cerceteze interiorul, unde se dezvăluie un scenariu neașteptat – o persoană locuiește în colibă și probabil se află în apropiere.

În încăpere sunt descoperite documente și scrisori care aparțin unui doctor contestat și exclus din cercurile oamenilor de știință pentru experimentele sale. Participanții vor găsi o ușă secretă și se hotărăsc să continue căutările, dar cu fiecare pas, totul în jur se schimbă și realizează că se află în laboratorul de experimente al doctorului. Pare că eșuarea ambarcațiunii a fost ceva plănuit și totul a fost pregătit pentru venirea participanților pe insulă. Dar natura pare să fie de partea lor și să le ofere indicii pentru a evada.

Noul escape room pune la încercare imaginația participanților și le oferă numeroase indicii prin care să poată evada din acest joc. La ieșirea din cameră va fi amenajată o zonă pentru fotografii, cu mesaje haioase, de unde participanții vor putea pleca cu o amintire foto după evadare.

Grupurile care pot intra în cameră sunt formate din doi până la șase jucători. Escape room-ul este amplasat la etajul unu, lângă Handsome Monk Coffee House și funcționează de luni până vineri, între orele 14:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11:00 și 21:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related