Octombrie aduce magia și aventura în ParkLake

Octombrie aduce magia și aventura în ParkLake

ParkLake Shopping Center aduce în premieră în România unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de magie semnate „Bukowski Magic World Tour”. În perioada 17-31 octombrie, ParkLake își surprinde vizitatorii cu o expoziție interactivă care va cuprinde elemente din minunata lume „Alice în Țara Minunilor”, spectacole de magie și un Escape Room plin de mistere.

 

Bukowski Magic World Tour, o expoziție interactivă și un spectacol de magie în mijlocul naturii

În octombrie, ParkLake aduce magia în estul Bucureștiului. Vizitatorii vor putea lua parte la unul dintre cele mai frumoase spectacole de magie și iluzionism – „Bukowski Magic World Tour”. Show-urile care vor expune cele mai ascunse secrete ale magiei vor fi organizate între 28 și 29 octombrie, începând cu ora 18:00, la parterul centrului comercial. Prezentarea de modă inspirată din „Alice în Țara Minunilor” și spectacolele de magie și iluzionism vor fi atracția tuturor, adresându-se atât celor mici, cât și celor mari.

În plus, în perioada 17-29 octombrie, vizitatorii vor putea admira o expoziție interactivă cu elemente unice care îi va face să pășească în atmosfera de poveste „Alice în Țara Minunilor” și să descopere exponatele prezentate în premieră în România, iepurele și impresionanta carte fermecată, camera fantomelor sau turnul magic. Atracțiile vor putea fi surprinse în cele mai frumoase fotografii, iar cei mici vor învăța trucuri de magie și iluzionism de la cei mai cunoscuți maeștri în arta magiei.

 

Escape Room – un joc în care doar cei mai curajoși vor reuși

În perioada 17-31 octombrie, ParkLake pregătește un escape room plin de mistere care va fi amplasat la etajul 1, lângă Handsome Monk Coffee House. În cadrul jocului, participanții vor fi surprinși de provocările care li s-au pregătit și vor lua parte la o serie de întâmplări stranii. Odată intrați în joc, curioșii vor pătrunde în orășelul Ghoshmoor și vor contribui la investigarea dispariției unui personaj interesant. Povestea camerei începe atunci când câțiva localnici povestesc despre o fată care a dispărut din sat după ce a vizitat o pădure și a întâlnit acolo o bătrână ale cărui picioare nu atingeau pământul niciodată.  Pădurea, cimitirul vechi, casa abandonată, noaptea agitată sau jocul de lumini și umbre sunt doar câteva dintre provocările pe care participanții le vor avea de înfruntat pe parcursul acestei aventuri în necunoscut.  

Vizitatorii centrului comercial se bucură de intrare liberă la toate evenimentele și activitățile organizate în luna octombrie. 

 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related