ParkLake sărbătorește un an în mijlocul naturii

ParkLake sărbătorește un an în mijlocul naturii

Cu ocazia aniversării, ParkLake derulează campania “Sărbătorește un an alături de ParkLake”, prin care organizează o mulțime de activități care să aducă zâmbete pe fețele vizitatorilor -  concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombolă aniversară care va oferi prin tragere la sorți un Land Rover Discovery și multe premii pe loc, în valoare totală de peste 80.000 de euro.

 

Evenimente aniversare la ParkLake Shopping Center

În perioada 1-3 septembrie, ParkLake pregătește momente de distracție și petrecere a timpului liber, toate într-un cadru natural.

Cel mai iubit artist al momentului - Smiley - va susține un concert în ParkLake Garden vineri, 1 septembrie, începând cu ora 20:30, pentru a sărbători împreună cu vizitatorii aniversarea centrului comercial. Bucureștenii vor fi întâmpinați cu un prosecco și cu un Candy Bar înainte de concert. Momentele frumoase petrecute împreună cu familia sau cu prietenii vor putea fi imortalizate la PhotoBus-ul pus la dispoziție de ParkLake la ieșirea pe terasa dinspre parc.

Aniversarea continuă sâmbătă, 2 septembrie, cu parada naturii într-un show special dedicat vizitatorilor centrului comercial. Între orele 17:00-19:00 artiști de peste hotare au pregătit pentru publicul din ParkLake o reprezentație ruptă din poveștile fantastice, de la înălțime. Flori încântătoare și fluturi cu aripi de mătase vor defila într-o paradă ce promite să fie cel puțin surprinzătoare.

Duminică, 3 septembrie, între orele 12:00 și 13:00, copiii sunt așteptați să participe la spectacolul organizat de teatrul Excelsior, iar de la ora 17:00, toți doritorii, cu mic, cu mare, sunt invitați să se întâlnească cu cele mai frumoase Statui Vivante care și-au dat întâlnire la Park Lake.

În perioada 1 septembrie – 30 septembrie, pe parcursul întregii luni aniversare, ParkLake Shopping Center oferă 3000 de vouchere cadou și mii premii, printre care se numără și trei telefoane mobile Iphone 7 oferite săptămânal.

Vizitatorii au la dispoziție o platformă aniversară unde vor putea încărca un selfie din mijlocul naturii. Colectorul de zâmbete va măsura intensitatea acestuia, iar participanții vor putea câștiga câte un voucher de 50 de lei la peste 100 de magazine partenere, în funcție de cât de larg zâmbesc.

De asemenea, ParkLake răsplătește fidelitatea clienților săi cu mii de premii pe loc. Pentru achiziții de minimum 100 lei, pot câștiga unul dintre miile de premii, în limita stocului disponibil și, în plus, pot intra în competiția pentru premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți. Marele premiu, un Land Rover Discovery va fi oferit în cadrul marii extrageri de la inceputul lunii octombrie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related