Pizza Hut Delivery inaugurează o nouă unitate în zona Colentina din București. Investiția s-a ridicat la 200.000 de euro

Pizza Hut Delivery inaugurează o nouă unitate în zona Colentina din București. Investiția s-a ridicat la 200.000 de euro

Lanțul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis săptămâna aceasta o nouă unitate în București, în urma unei investiții de peste 200.000 euro. Pizza Hut Delivery ajunge astfel la 16 locații aflate în București și în țară.

”Ne bucurăm să deschidem porţile celei de-a doua unităţi Pizza Hut Delivery din sectorul 2 al Capitalei. După succesul Pizza Hut Delivery Obor, inaugurarea locaţiei din zona Colentina devine încă o realizare importantă pentru planurile noastre de extindere. Începând de astăzi, suntem mai aproape de locuitorii cartierelor Colentina, Fundeni, Andronache şi Voluntari, aceştia având posibilitatea de a comanda pizza şi de a se bucura de varietatea de rețete și produse delicioase Pizza Hut Delivery.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Cu ocazia acestei lansări, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de muncă, oferind beneficii diverse noilor angajați, printre care bonusuri de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea și program flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia.

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe şoseaua Colentina, nr. 426-426A, în incinta centrului comercial Carrefour din zonă.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, fiind recunoscută pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu. Pizza Hut Delivery oferă clienților o gamă diversificată de rețete de pizza, paste, antreuri și multe alte preparate delicioase.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related