Grand Cinema & More continuă parteneriatele exclusive cu cele mai importante evenimente în stagiunea culturală 2017-2018

Grand Cinema & More continuă parteneriatele exclusive cu cele mai importante evenimente în stagiunea culturală 2017-2018

Grand Cinema & More deschide stagiunea culturală 2017 – 2018, găzduind reprezentații adaptate publicului de toate vârstele. Începând de luna aceasta, pe lângă filme, în program se adaugă concerte, piese de teatru și spectacole de balet, transmise în direct, înregistrate sau puse în scenă live, chiar în sălile cinematografului.

 

Transmisiunile The Metropolitan Opera și Teatrul Bolshoi

Începând cu data de 7 octombrie, cele mai importante reprezentatii fac loc pe ecranele cinematografului spectacolelor de operă și balet, într-o serie de transmisiuni pline de emoție și eleganță.

Și anul acesta, spectacolele din cadrul stagiunii The Metropolitan Opera vor putea fi urmărite în transmisiune directă la Grand Cinema & More. În total, 10 opere vor rula în cinema începând cu data de 7 octombrie, când este programată tragedia Norma, cu Sondra Radvanovski în rolul principal, care a și consacrat-o ca interpretă de referință a acestui personaj.

În aceeași perioadă, 8 alte spectacole emblematice ale scenei internaționale vor fi accesibile în cinema, live și înregistrat, prin continuarea parteneriatului cu Teatrul Bolshoi. Stagiunea de anul aceesta reunește piese clasice, precum Romeo și Julieta, Corsarul sau Flăcările din Paris, în reinterpretarea unor cunoscuți regizori contemporani, prima transmisiune rulând pe data de 22 octombrie.

 

 

Piese de teatru

Cina de adio, o piesă plină de umor despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei, se întoarce toamna aceasta în programul cinematografului. Acesteia se adaugă, în premieră absolută în România, Cum să distrugi o piesă / The play that goes wrong, o piesă ce îmbină teatrul de comedie, pantomima și improvizația pentru a rezulta ceea ce a fost recent declarată „The Funniest Play Broadway Ever Seen”.

O altă premieră pe scena Sălii Epika este piesa SWING! / Having Wonderful Time, Wish You Were Her!, o comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu, care are toate ingredientele

unui spectacol care va stârni hohote de râs: o farsă salbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând.

 

Concerte

Trupe emblematice ale scenei metal, DJ ale căror seturi s-au auzit în cadrul celor mai mari festivaluri din ultimii ani și interpreți de muzică clasică vor putea fi urmăriți la Grand Cinema & More de iubitorii oricărui gen de muzică.

Printre inregistrarile din noua stagiune se numără Avicii, grupul muzical Il Vollo, dar și două documentare ce ne aduc în atenție viața unor trupe rock de legendă: The End of The End, care urmărește Black Sabbath de-a lungul turneului care marchează sfârșitul unei cariere de aproape jumătate de secol și Day of the Gusano, o interpretare istorică a uneia dintre cele mai incitante trupe de heavy metal, Slipknot.

Stradivarius: sunet și culoare / The Colors of Stradivarius, concertul de deschidere al primului turneu național DUO Stoica poate fi vazut în direct, pe data de 16 noiembrie.

 

 

Spectacole pentru copii

Cei mici sunt așteptați în cinema cu spectacole gândite special pentru ei, puse în scenă de Teatrul de Animație Țăndărică și de magicianul Robert Tudor. În noul spectacol găzduit pe scena Sălii Epika, magicianul vine cu promisiunea de a aduce hohote de râs și de a pune la încercare imaginația copiilor și a adulților deopotrivă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related