Noi speakeri confirmaţi la HighFuture Conference, evenimentul HR Club din 4 octombrie

Noi speakeri confirmaţi la HighFuture Conference, evenimentul HR Club din 4 octombrie

Patru invitaţi remarcabili se alătură listei de speakeri ai conferinţei naţionale HR Club, HighFuture Conference, din data de 4 octombrie a.c. În spiritul evenimentului care reuneşte modele noi şi originale de leadership şi antreprenoriat, vor susţine prezentări: Riccarda Zezza (Italia), Adrian Fako (România), Cristian Covaciu (România) şi Daniel Matei (România). 

 

Vă prezentăm, în continuare, mai multe detalii despre fiecare speaker:

Riccarda Zezza – Fondator Maternity as a Master (MAAM), consultant şi cercetător pe teme de leadership, stereotipuri şi implicarea femeilor pe piaţa muncii.

În 2012, Riccarda Zezza a co-fondat, alături de Andrea Vitullo, “Maternity as a Master” (MAAM), primul şi singurul program din lume care transformă experienţele parentale ale angajaţilor în oportunităţi de creştere profesională prin dezvoltarea de abilităţi noi precum rezolvarea eficientă a problemelor, luarea deciziilor, managementul timpului şi al priorităţilor, empatia, care sunt elemente cheie pentru productivitatea şi succesul lor. Astfel, mai multe femei se întorc la serviciu după concediile parentale şi contribuie activ în economie şi societate. În octombrie 2015, a fondat şi ARG, un start-up inovator conceput să creeze noi soluţii digitale pentru creşterea valorii capitalului uman.

Prin Piano C ("Planul C"), un spaţiu fizic de co-working, Riccarda oferă părinţilor, în special mamelor, un loc unde să se intâlnească, să lucreze, să interacţioneze şi să experimenteze ideile şi principiile promovate de MAAM, dispunând în acelaşi timp de facilităţi şi servicii de îngrijire a copiilor, ce sunt mereu bineveniţi alături de părinţi. Metodologia dezvoltată de Riccarda atât pentru MAAM, cât şi pentru Piano C, sunt folosite şi solicitate în întreaga Italie şi la nivel internaţional. Riccarda este şi autoarea cărţii "MAAM - motherhood is a master that makes men and women the strongest", apărută în septembrie 2014.

 

Adrian Fako – CEO şi Co-Fondator Accelerole

Accelerole este o platformă care susţine programe de învăţare pe dispozitivele mobile îmbunătăţite cu Inteligenţă Artificială. Start-up-ul român a fost acceptat la WeXelerate, unul dintre principalele ecosisteme de inovaţie din Europa, în Austria, unde echipa va continua să dezvolte un produs dedicat nevoilor de dezvoltare ale angajaţilor viitorului.

Adrian va vorbi despre Inteligenţa Artificială în programele de training corporate şi va discuta despre aspecte precum: Cum susţii tehnologic o învăţare şi dezvoltare continuă pentru angajaţii tăi? Cum influenţează spaţiile de tip "coworking" angajaţii viitorului? Cum măsori performanţa şi îţi scalezi businessul prin intermediul noilor tehnologii? Cum poţi personaliza experienţa de învăţare la nivel individual, la personalitatea fiecăruia, în timp real?

 

Cristian Covaciu – Director General IPEC SA

Aplicând în mod consecvent motto-ul “Lumea se schimbă foarte repede, cea mai bună modalitate de a fi în pas cu tehnologia este să fii cel care o dezvoltă”, Cristian Covaciu a transformat IPEC, dintr-o companie creată împreună cu familia, ca o mică manufactură în garajul casei din Alba Iulia, într-o companie high-tech care produce astăzi peste 1% din producţia mondială de farfurii, cu ajutorul a peste 250 de roboţi industriali.

El va prezenta un studiu din caz despre evoluţia automatizării diverselor procese şi cum roboţii industriali pot îmbunătăţi procesele şi  contribui la o mai bună remunerare a angajaţilor unei companii.

 

Daniel Matei – Manager Impact Hub Bucharest

Daniel Matei şi-a construit cariera pe roluri de vânzări şi marketing, iar în prezent este Manager al Impact Hub Bucharest, organizaţie alături de care lucrează încă din 2010 la dezvoltarea conceptului de coworking în România.

Daniel Matei va vorbi despre trendurile în coworking şi creşterea locală accelerată a acestui domeniu în ultimii 2 ani, dar şi care sunt tendinţele atât la nivel global, cât şi local. Printre datele prezentate se vor regăsi profilul utilizatorului de spaţii de coworking aăa cum reiese din rapoartele realizate de reţeaua Impact Hub prin chestionarea a 15.000 de membri la nivel global.

 

Isaac Getz – Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management, ESCP Europe Business School, plasat pe locul 4 în top 50 cei mai influenţi gânditori de management din lume, conform studiului realizat în 2016 de FNEGE (Fundaţia Naţională Franceză pentru Management şi Educaţie în Afaceri).

Erin Meyer – Senior Affiliate Profesor în Departamentul Comportament Organizational al INSEAD, una dintre cele mai prestigioase şcoli internaţionale de business. În 2015, Meyer a câştigat premiul “On the Radar” oferit de Thinkers50, premiu acordat gânditorului care, cel mai probabil, va influenţa viitorul business-ului şi al gândirii de business.

Ciprian Stănescu – Preşedinte Global Shapers Bucharest Hub, comunitate a World Economic Forum, şi Director Corporate Affairs & Membership al Institutului Aspen Romania.

Mihai Dragomir – Membru fondator al Asociaţiei Mioritics (2004). Este implicat în campanii de promovare şi valorificare a patrimoniului cultural naţional, dezvoltare de infrastructură şi servicii ecoturistice, programe educaţionale pentru tineret şi evenimente de promovare externă.

 

Partenerii principali ai evenimentului: Carrefour; Eucom  

Parteneri anuali: Romanian Software; Total Soft; Trend

Partner on legal matters: PeliFilip

Parteneri eveniment: BCR Pensii; Global Shapers Community Bucharest Hub

Exhibiting supporter: Universum

Partener media principal: TVR

Parteneri media: Biz; Cariere; HR Manager  

Suporteri media: IQads; Manager Express; Portal HR; Smark; Femei in Afaceri

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related