150.000 de elevi învăță totul despre igiena orală corectă prin Programul Școlar Colgate 2017

150.000 de elevi învăță totul despre igiena orală corectă prin Programul Școlar Colgate 2017

Programul Școlar Colgate continuă până la finalul lunii decembrie, când va duce mai departe misiunea companiei de educare a elevilor cu privire la igiena orală corectă. Doar în anul 2017, un număr total de 150.000 de copii vor fi participat la program, aceștia beneficiind de lecții educaționale susținute de voluntarii Crucii Roșii și de produse de îngrijire pentru a aplica acasă regulile învățate la clasă.

În cadrul ediției 2017, eleva Alexandra González-Iliuță de la Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ din Craiova a fost declarată unul dintre cei 12 câștigători la nivel internațional al concursului de desene. Reușita acesteia a fost cu recompensată cu bursa Colgate-Palmolive Bright Smiles, Bright Futures®, în valoare de 250 de dolari, iar desenul ei a fost inclus în calendarul global Colgate „My Bright Smile™” 2018. În același timp, clasa din care face parte a primit o bursă în valoare de 500 de dolari. Premierea câștigătoarei a avut loc pe 16 noiembrie, într-un eveniment local la care au participat reprezentanți Colgate România, Crucea Roșie Română și ai școlii.

 

Fiind adaptate la vârsta celor mici și având un format atrăgător, interactiv, lecțiile prezentate de voluntarii Crucea Roșie au rolul de a le insufla copiilor regulile de bază ale igienei orale și de a-i învăța cum să efectueze un periaj cu ajutorul unui model. Copiii sunt implicați activ în cadrul acestor lecții, având ocazia de a le adresa voluntarilor întrebări. De asemenea, școlarii vizionează și filmul educațional Dr. Măseluță și Supereroii dinților sănătoși, învățând într-un mod distractiv cele trei reguli pentru un zâmbet strălucitor și sănătos: periajul dinților de cel puțin două ori pe zi timp de două minute, schimbarea periuței de dinți la fiecare trei luni de zile, vizite frecvente la medicul dentist și adoptarea unei diete echilibrate. La finalul fiecărei lecții, copiii primesc produse speciale pentru îngrijirea dentară, iar părinții un pliant cu sfaturi pentru a supraveghea mai eficient progresul celor mici, precum și un calendar, toate acestea fiind oferite de Colgate România.

 

Din 1993, de la lansarea Programului Școlar Colgate, aproape 6.000.000 de elevi din clasele I-IV au beneficiat de consiliere și produse de îngrijire pentru o îngrijire orală corectă. Mai mult, pe lângă tradiționalele lecții, din 2017, Colgate oferă și consultații stomatologice gratuite elevilor din clasele primare, în 20 de orașe din țară, prin programul pilot Zâmbete Colgate. În acest weekend, programul ajunge în două orașe din județul Dolj, la Școala Gimnazială Filiași pe 18 noiembrie și la Băilești, în data de 19 noiembrie, la Liceul ”Mihai Viteazu”.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related