Convinge-i pe ai tăi să plătească cu Visa și poți câștiga mai mult

Convinge-i pe ai tăi să plătească cu Visa și poți câștiga mai mult

În perioada 6 noiembrie- 31 decembrie 2017, Visa dă startul campaniei naționale de iarnă, “Convinge-i pe ai tăi să plătească cu Visa”, oferind premii zilnice în bani românilor care plătesc direct cu cardul Visa în magazine şi online.

Fiecare plată cu un card Visa reprezintă o înscriere automată în tragerile la sorți pentru premiiile zilnice de 500 de euro din perioada campanie pentru cei care platesc cumpărăturile în magazine sau online cu cardul Visa. În plus, consumatorii care fac prima plată în acest an cu un card Visa, intră automat în tragerea la sorți pentru premiul special de 10.000 de euro.

În promoție participă automat toți posesorii de carduri Visa emise de băncile participante din România, indiferent de tipul de card Visa (credit, debit, comercial), care fac cel puțin o plată online sau la POS la comercianții din ţară sau din străinătate.

Potrivit unui studiu al pieței locale de carduri, Visa a identificat două tipuri de utilizatori: cei frecvenți care preferă plata cu cardul zilnic și cei ocazionali, care îl folosesc foarte rar.

Pornind de la acest studiu, Visa își dorește să îi încurajeze pe cei care au înţeles deja beneficiile plăţilor cu cardul și să-i convingă şi pe cei reticenţi, care din diverse motive aleg încă metodele tradiționale de plată, cel mai des în numerar și care de cele mai multe ori le sunt părinţi, fraţi, verişori, prieteni sau colegi de muncă.

 

“Promoția de iarnă a devenit o tradiție pentru noi, fiind deja la a 8-a ediție. Pentru că sărbătorile de iarnă sunt contextul perfect pentru cumpărăturile cu cardul, am decis să îi încurajăm pe cei care sunt deja mândri că plătesc cu Visa să fie primii ambasadori ai campaniei noastre. Ne dorim să oferim în continuare clienților noștri cea mai simplă, rapidă și sigură metodă de plată, și totodată să îi recompensăm cu ajutorul premiilor incluse în promoția “Convinge-i pe ai tăi să plătească cu Visa”.  a declarat Mădălin Nitis, Marketing Manager Visa pentru România, Croația și Slovenia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related