Mercedes-Benz desfășoară cea de-a noua ediție a campaniei naționale „Testul gratuit de lumini”

Mercedes-Benz desfășoară cea de-a noua ediție a campaniei naționale „Testul gratuit de lumini”
  • Cea de-a noua ediție a campaniei naționale Mercedes-Benz „Testul gratuit de lumini” este activă până în 20 decembrie în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România
  • Clienții Mercedes-Benz pot beneficia de testarea şi reglarea luminilor exterioare ale autoturismelor și autovehiculelor comerciale
  • Mercedes-Benz este prima companie auto din România care a organizat o astfel de campanie la nivel național, începând cu anul 2009

Mercedes-Benz desfășoară cea de-a noua ediție a campaniei naționale „Testul gratuit de lumini” până la data de 20 decembrie 2017. Pe durata campaniei, toți posesorii de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de testarea şi reglarea luminilor exterioare în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz de pe întreg teritoriul României.

Lansat în 2009, programul „Testul gratuit de lumini” are misiunea de a le asigura conducătorilor aflați în trafic condiții de vizibilitate sporită, contribuind astfel la reducerea numărului de accidente pe durata iernii și la îmbunătăţirea stării traficului din România. 

 

„Siguranța este un pilon esențial în viziunea companiei noastre, iar satisfacția de a fi la volanul unui Mercedes-Benz este dublată de prioritatea noastră continuă pentru siguranța clienților. Astfel, de aproape un deceniu, derulăm această campanie în România, asumându-ne responsabilitatea de a contribui pe cât posibil la creșterea gradului de siguranță în trafic a clienților noștri”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz România.

 

Campania națională „Testul gratuit de lumini” a fost lansată de Mercedes-Benz în 2009 și a ajuns la cea de-a noua ediție în acest an, fiind activă până la data de 20 decembrie 2017. Pe toată durata campaniei, clienții Mercedes-Benz care participă gratuit la program vor fi recompensați cu un premiu-surpriză acordat de Mercedes-Benz, incluzând un abțibild de colecție tipărit în ediție limitată cu ocazia aniversării bi-centenarului Mercedes-AMG.

Programul „Testul gratuit de lumini”, implementat la nivel național în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz, contribuind la asigurarea unui mediu sigur participanților la trafic.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related