Deserturile Noël, în ediţie limitată, se întorc în brutăriile Paul

Deserturile Noël, în ediţie limitată, se întorc în brutăriile Paul

Și în acest sezon, gama de deserturi Noël revine în brutăriile Paul și  surprinde cu gustul rafinat franțuzesc. Create special pentru această perioadă a anului, produsele sunt în ediție limitată și readuc aromele specifice sărbătorilor de iarnă, din cadrul meselor festive.

Atmosfera de poveste, luminile multicolore, colindele ce răsună pe străzile Parisului sau cadourile elegant împachetate au devenit sursă de inspirație pentru deserturile inovatoare ce poartă semnătura Paul. Mai mult, cadrul este completat de aroma inconfundabilă a gustărilor dulci frantuzeşti ce învăluie brutăria şi delectează simţurile celor care le savurează relaxaţi, în acorduri de jazz.  

Mini macarons Noël, specialitate din pudră de migdale, praline, fistic, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, nuci și tonka sau Buche Abricot Lait d'amande, o prăjitură din biscuiți Dacquoise, mousse de lapte cu migdale, compot de portocale şi mousse de caise se numără printre produsele din gama Noël pe care le pot achiziţiona cei care trec pragul brutăriilor în acest sezon festiv.

Mai mult, selecția pentru sărbători pune la dispoziția clienților și torturi, cu ingrediente delicioase precum ciocolata bavareză, mousse de brânză sau biscuiţi Dacquoise.

 

„An de an, în brutăriile Paul, clienţii se pot bucura de produsele în ediție limitată din colecția Noël. Spiritul Crăciunului şi gustul inconfundabil al dulciurilor franțuzești sunt elementele definitorii ale gamei Noël, destinată momentelor de răsfăț alături de cei dragi, în preajma acestor sărbători magice. Îi aşteptăm, aşadar, în brutării pe toţi cei care îşi doresc o clipă de savoare à la francaise.”, a declarat Ovidiu Albu, Director General, Paul România.

 

Gama de produse destinate sărbătorilor este disponibilă în toate brutăriile Paul din Bucureşti, Cluj, Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 8 ianuarie 2018.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related