Cel mai mare brad realizat din jucării de pluș din România este găzduit în luna decembrie de ParkLake Shopping Center

Cel mai mare brad realizat din jucării de pluș din România este găzduit în luna decembrie de ParkLake Shopping Center

Jucăriile au fost colectate timp de o lună în centrul comercial și vor fi donate în luna ianuarie, într-un proiect unic implementat de comunitatea voluntarilor “Caravana Zâmbetelor”.

În luna decembrie, vizitatorii ParkLake Shopping Center pot admira și fotografia cel mai mare brad realizat din jucării de pluș, pregătit și implementat 100% de voluntarii din comunitatea „Caravana Zâmbetelor”, în cadrul unui proiect unic desfășurat în România. Construcția bradului uriaș din jucării de pluș are menirea de a încuraja voluntariatul și dorința de a dărui celor din jur emoție și bucurie.

Cel mai mare brad de jucării de pluș este amplasat la etajul 1 al ParkLake Shopping Center, are o înălțime de 6 m și este construit din peste 2.000 de jucării. Campania de colectare a jucăriilor a avut loc timp de o lună în centrul comercial, timp în care vizitatorii au donat jucăriile în cele trei urne de colectare. Proiectul a fost inițiat și implementat de voluntarii din comunitatea „Caravana Zâmbetelor”, iar pentru împodobirea acestuia a fost nevoie de 60 de persoane și peste 10 ore de muncă continuă. 

Acest proiect este găzduit de ParkLake și susținut de volutarii din comunitatea „Caravana Zâmbetelor”, cu scopul de a inspira și implica toți vizitatorii centrului comercial în cauza comunității - aceea de a dona cât mai multe jucării care vor fi trimise către copiii aflați în spitale și în centre de plasament din țară. Fiecare jucărie donată și așezată în brad reprezintă o bucurie pentru un copil și familiile lor.

"Proiectul vine ca o dorință de a le oferi copiilor bolnavi sau abandonați mai mult decât partea materială, dorim să le oferim o stare de spirit, emoție, trăiri care se transformă în amintiri frumoase pentru ei și familiile lor. Credem că puterea unui zambet poate schimba de multe ori totul", a declarat Andreea Gheorghe (reprezentant „Caravana Zâmbetelor”).

Proiectul găzduit de Parklake Shopping Center vine ca un gest de recunoștință și de mulțumire pentru cei care au donat atât propria jucarie de pluș, cât și jucării noi în timpul campaniei de colectare. În luna ianuarie, bradul va fi despodobit, iar jucăriile vor fi donate către peste 15 centre de plasament din țară. Construcția celui mai mare brad din jucării de pluș are menirea să încurajeze voluntariatul și dorința de a dărui bucurie celor din jur.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related