Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2018 invita companiile sa isi inscrie proiectele in competitie

Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2018 invita companiile sa isi inscrie proiectele in competitie

Pe 4 aprilie 2018 va avea loc a 10-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane,  unul dintre cele mai prestigioase evenimente de HR ale anului si singurul in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

Intrucat ne dorim sa premiem atat companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, cat si initiativele implementate in companiile mici ce dovedesc un impact real in business, vor fi acordate premii distincte pe fiecare categorie in functie de marimea organizatiei. Astfel, vor fi oferite premii pentru companiile cu maximum 499 de angajati si premii pentru companiile cu peste 500 angajati.

 

Categoriile unde vor fi premiate cele mai valoroase proiecte sunt: 

  • Recrutare si Selectie- include proiecte de recrutare, internship, induction etc. 
  • Managementul Performantei si al Recompensarii- include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc. 
  • Formarea si Dezvoltarea Oamenilor- include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc.
  • Strategie de Resurse Umane- include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc. 

Inscriindu-ti proiectul la una dintre categoriile de mai sus, poti intra si in competitia pentru premiul special oferit de Gianpiero Petriglieri – Developing Trustworthy Leaders Award, dar si pentru premiile Managerul Anului si Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499 de angajati, respectiv Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati.

 

De ce sa iti inscrii proiectul de Resurse Umane in competitia Galei HR Club?

  • Este o ocazie de a-ti promova brandul de angajator si proiectele implementate pentru angajatii tai
  • Le oferi recunoastere colegilor care au lucrat la aceste proiecte
  • Daca este castigator, proiectul tau va fi inclus in Manualul de Bune Practici in Resurse Umane, editia a 9-a, editat de HR Club
  • Participi gratuit la Gala din 4 aprilie, unde te poti intalni cu peste 200 de directori de Resurse Umane, directori generali si lideri de business din cadrul celor mai importante companii din Romania

 

Cum te inscrii?

Citeste Ghidul aplicantului, descarca formularele de aplicare de pe pagina competitiei si trimite proiectul tau pe adresa [email protected]. Termenul limita este 1 februarie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related