Rețeaua Penny Market se extinde și ajunge la 223 magazine

Rețeaua Penny Market se extinde și ajunge la 223 magazine

Planurile de expansiune ale REWE România continuă și în luna martie cu deschiderea magazinului PENNY Market din Breaza, județul Prahova. Rețeaua ajunge astfel la 223 magazine operaționale în România.

Cu un design modern și echilibrat în format Future Store, magazinul Penny Market pune accent pe îmbunătățirea experienței la cumpărături a clienților. Aceștia se vor bucura de o experiență complet nouă prin modul în care sunt dispuse categoriile de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

 

Noul magazin din Breaza are 1210 m² suprafață construită, din care spațiul de vânzare ocupă 796 m² și este deservit de 36 de locuri de parcare din care 2 sunt alocate persoanelor cu dizabilități. Magazinul își așteaptă clienții de luni până sâmbătă între 7:30 și 22:00 și duminica între 8:00 – 20:00, iar 15 angajați sunt pregătiți să îndrume clienții în alegerea celor mai bune produse.

Penny Market își așteaptă clienții cu o varietate de legume și fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare și le oferă o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Produsele de pește și mezelurile completează varietatea produselor proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei, alături de gama consistentă de produse lactate, brânzeturi și carne proaspătă.

De asemenea, clienții vor beneficia și de un număr de produse disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related