Activia lansează campania „Răspunde-i cu o gustare hrănitoare!”

Activia lansează campania „Răspunde-i cu o gustare hrănitoare!”

Un stil de viata echilibrat reprezinta o adevarata provocare, mai ales in zilele foarte incarcate, atunci cand nu ai timpul necesar pentru o masa hranitoare. De cele mai multe ori, iti doresti sa iei o gustare nutritiva, dar fara sa fii nevoit sa faci compromisuri de gust. Activia raspunde cu o solutie eficienta, in cea mai noua campanie de brand pentru gama Cereale Integrale: „Raspunde-i cu o gustare hranitoare!”.

Pentru zilele prea aglometare sau pur si simplu pentru momentele de pauza dintre mese, iaurturile Activia Cereale Integrale pot reprezenta o alegere inspirata, fiind mixul format din iaurt cremos, cereale si fructe.

Odata cu campania de brand, Activia lanseaza si un nou tip de iaurt -  Activia Mango Cereale –  care imbina textura cremoasa a iaurtului, suculenta fructului de mango si cerealele crocante, toate intr-un singur mix, gata preparat. La baza iaurtului se afla fermentul Bifidus ActiRegularis, bacterii lactice vii si calciu. Acesta imbunatateste digestia lactozei din produs, la persoanele care au dificultati in a digera lactoza, si calciu, care contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.

 

 

„Prin noua campanie ne dorim sa incurajam in continuare femeile cu un stil de viata activ sa aiba grija de starea lor de bine digestiva si sa le demonstram cat de usor este sa fii atenta la ceea ce mananci. Desi ele isi doresc sa mentina un echilibru in tot ceea ce fac, agitatia de zi cu zi devine uneori o piedica in calea unei alimentatii corecte. De aceea, ne-am propus sa le aratam ca pot avea tot timpul la indemana o alternativa simpla si gustoasa: un iaurt Activia Cereale Integrale, care le va cuceri cu gustul bogat si aromele delicioase de fructe.”, a spus Lavinia Barbu (Brand Manager Activia Romania si Bulgaria).

 

Campania este sustinuta printr-un spot TV, activari in-store, suport OOH, platforme digitale si printr-un mix de actiuni de relatii publice.

Din gama Activia Cereale Integrale fac parte si Activia cu Musli si Piersici, Activia cu Nuci si Ovaz, Activia cu Musli, Activia Multicereale, Activia Musli si Capsuni.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related