Compania IKEA caută 350 de colegi și colege care să se alăture familiei din magazinul Pallady

Compania IKEA caută 350 de colegi și colege care să se alăture familiei din magazinul Pallady

Ca parte a pregătirilor pentru deschiderea viitorului magazin IKEA Pallady, IKEA South-East Europe anunță astăzi începerea recrutării angajaților și angajatelor pentru cel de-al doilea magazin din București, care va fi deschis pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57. Candidații interesați să lucreze la viitorul magazin IKEA Pallady pot să aplice pe https://www.IKEA.ro/joburi (Browser: Internet Explorer).

Echipa IKEA este în căutare de angajați diverși, realiști, direcți și pasionați de amenajarea şi mobilarea casei, care împărtășesc aceeași viziune: de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni. Unele dintre principalele criterii de recrutare în cadrul companiei IKEA sunt: identificarea cu valorile IKEA, competențe și aptitudini relevante pentru job. Valorile ne îndrumă în munca noastră și construiesc o cultură incluzivă, deschisă și onestă. Acestea sunt: Apropiere și spirit de echipă, Simplitate, Puterea exemplului, Grija pentru oameni și planetă, Reînnoire și îmbunătățire, Curajul de a fi diferit, Asumarea și delegarea responsabilității, Eficientizarea costurilor.

Peste 350 de angajați sunt așteptați să se alăture familiei IKEA din România pe diferite posturi disponibile în: vânzări, design interior/visual merchandising, relații clienți și servicii, case de marcat, mentenanță, logistică și depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joacă pentru copii și oportunități în serviciile aferente produselor alimentare din Restaurantul Clienților, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro și în Restaurantul angajaților.

Selectarea angajaților se face în modalitatea obișnuită pentru compania IKEA. După examinarea CV-urilor depuse de candidații selectați, vor urma interviuri telefonice și interviuri față-în-față. Candidații vor trece apoi printr-un proces de testare unde, în afară de abilitățile necesare, vom evalua conformitatea valorilor personale ale candidaților cu valorile IKEA.

Echipa de management a magazinului IKEA Pallady a fost recrutată din februarie 2018 și respectă principiile egalității de gen, cu 50% femei și 50% bărbați în poziții de conducere, iar echipa de middle management este formată în același mod. În plus, mulți colegi de la magazinul IKEA Băneasa au acceptat oportunitatea de a fi avansați în funcție sau de a prelua funcții similare în echipa noului magazin, aflat mai aproape de casele lor.

 

Suntem foarte încântați să anunțăm începerea procesului de recrutare pentru noul magazin IKEA Pallady din București. Acest pas ne aduce mai aproape de deschiderea Magazinului Pallady și de planurile noastre de dezvoltare în România. Suntem în căutare de oameni care împărtășesc atitudinea pozitivă și valorile IKEA Group, care să lucreze cu pasiune împreună cu noi pentru a crea o viață mai bună pentru cei mai mulți oameni. La IKEA Group, puteți face parte dintr-un mediu de lucru informal, plin de inspirație și de voie bună, și cu un ritm rapid de creștere. Te invităm să fii tu însuți întotdeauna la locul de muncă! Ne respectăm reciproc diferențele și suntem curioși și deschiși. Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim.” , spune Cas Lachaert (Store Manager IKEA Pallady).

La IKEA, oamenii muncesc responsabil, cu multă pasiune și mult entuziasm. Cu beneficii de top și programe pentru angajați, IKEA Pallady oferă un loc de muncă incluziv, cu oportunități egale în recrutare, evoluție și dezvoltare pentru toată lumea - indiferent de vârstă, identitate de gen, orientare sexuală, etnie, rasă, naționalitate, religie sau orice altă dimensiune a identității lor.

IKEA oferă, de asemenea, un pachet generos de beneficii, inclusiv abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară a unei părți din cheltuielile de transport, primă anuală de vacanță, concediu de odihnă suplimentar și altele. În plus, prin programul One IKEA Bonus, toți colegii primesc un bonus de performanță, iar prin programul de loialitate Tack! sunt recompensați colegii care au o vechime mai mare de cinci ani la IKEA, cu o contribuție anuală la planurile lor individuale de pensii.

Situat în partea de est a Bucureștiului, pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57, IKEA Pallady este al doilea magazin IKEA din România și, în acest moment, putem estima că va fi deschis la sfârșitul verii  2018, ca urmare a unei investiții de peste 80 de milioane de euro - valoarea totală a terenurilor și a construcțiilor.  Compania sprijină fiecare angajat să se dezvolte cât de mult își dorește, încurajând oamenii să preia diferite atribuții la noul magazin IKEA Pallady. Compania se mândrește cu faptul că un loc de muncă la IKEA poate evolua cu adevărat într-o carieră, cu potențialul de a se transforma într-o experiență globală. De asemenea, pune preț pe viața personală a angajaților și importanța unui echilibru între muncă și familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related