Noul CEO al IKEA South East Europe își preia rolul

Noul CEO al IKEA South East Europe își preia rolul

IKEA South East Europe anunță că Sara Del Fabbro este noul CEO al companiei, la nivel de regiune. Sara se subordonează dnei. Belen Frau - Global Deputy Retail Operations Manager al Ingka Group, cu sediul în Malmo, Suedia.

Sara este parte din familia IKEA de multă vreme. Începând cu 1999, în magazinul din Bologna și Service Office unde a deținut mai multe roluri la nivel de senior. În 2014 a devenit Deputy Store Manager în magazinul din Torino și doi ani mai târziu a preluat conducerea magazinului Milano San Giuliano. În septembrie 2017, Sara a devenit Deputy CEO al IKEA Italia.

Odată cu noua conducere, IKEA South East Europe rămâne dedicată continuării operațiunilor de succes urmărindu-și în continuare calendarul extinderii, incluzând noi formate ce vor permite să fim și mai aproape de clienții noștri din România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

Stefan Vanoverbeke, cel care a ocupat anterior poziția de CEO al IKEA în regiune, a acceptat o nouă provocare în cadrul companiei, în luna Aprilie a acestui an devenind Global Deputy Retail Operations Manager al Ingka Group pentru zece piețe internaționale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related