CEO-ul IKEA South East Europe preia un nou rol la nivel global

CEO-ul IKEA South East Europe preia un nou rol la nivel global

Stefan Vanoverbeke, CEO-ul IKEA South-East Europe va prelua o provocare nouă și captivantă în cadrul IKEA, în calitate de Global Deputy Retail Operations Manager în cadrul Grupului Ingka. Stefan își va exercita noul rol din Malmo, Suedia, și va gestiona operațiunile IKEA în Canada, Marea Britanie, Irlanda, Elveția, Austria, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Rusia și India.

Stefan s-a alăturat IKEA South East Europe în octombrie 2015, după ce anterior a condus IKEA Franța și IKEA Polonia, gestionând de atunci cu succes operațiunile noastre și agenda ambițioasă de extindere în România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

Odată cu trecerea către organizația globală, Stefan va aduce cu el pasiunea, unitatea, spiritul antreprenorial și voia bună care l-au însoțit cât a lucrat în Europa de Sud-Est. Transferul său este un pas înainte în cariera sa lungă și de succes în IKEA și nu există nici o îndoială că va excela și în noul său rol.

IKEA rămâne pe deplin dedicată proiectelor noastre din România și din regiune, luând în calcul inclusiv noi formate care ne vor permite să ne apropiem de clienții noștri oriunde s-ar afla. Activitatea noastră va continua ca de obicei până când noul manager de retail va fi numit în următoarele luni.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related