Taco Bell își surprinde fanii cu Taco’n Taco și duce #LiveMas la nivelul următor, cu un restaurant într-un restaurant

Taco Bell își surprinde fanii cu Taco’n Taco și duce #LiveMas la nivelul următor, cu un restaurant într-un restaurant

Wait...what? Să începem cu începutul. Nu mai este niciun secret cine este expertul în taco la nivel mondial. Fanii știu că pot conta pe Taco Bell pentru produse originale, cu gust unic, de inspirație mexicană. Dar ceea ce e cu adevărat surprinzător, abia acum vine: brandul deschide un restaurant într-un alt restaurant, în locația din Park Lake Shopping Center. De ce? Pentru că, din aprilie, Taco Bell le oferă fanilor din România, Taco’n Taco: singurul taco de pe piață, cu dublu shell și sosuri în premieră: Cool Habanero și Hot Lava.

Pe scurt, experiența Taco’n Taco e... ca și cum ai mânca un taco în timp ce mănânci un alt taco. Sau ca și cum ți-ai face un selfie, în timp ce îți faci un alt selfie. Sau ca și când ai intra într-un restaurant, în timp ce intri într-un alt restaurant. Mai intens, mai aromat, mai delicios, unic, diferit, extra-cool.

Este vorba despre un taco în shell crunchy, care conține salată, smântână, carne și brânză cheddar, totul într-un al doilea shell soft, de tortilla. Iar între cele două shell-uri, se regăsește, la alegere, unul dintre sosurile disponibile în premieră: Cool Habanero sau Hot Lava.

 

Pentru o experiență „LiveMas”, Taco Bell propune două meniuri irezistibile: snack meniu ce include și porție medie de cartofi/nachos, plus băutură răcoritoare, sau box cu 2x Taco’n Taco, porție medie de cartofi/nachos, băutură răcoritoare și o porție de churros.

Surprizele continuă și în online, așa că fanii sunt invitați la un challenge în spiritul Taco Bell pe paginile de Facebook și Instagram.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related