Sphera Franchise Group deschide o nouă locație KFC în Italia, a treia din acest an

Sphera Franchise Group deschide o nouă locație KFC în Italia, a treia din acest an

Sphera Franchise Group inaugurează restaurantul KFC cu numărul cinci din Italia de nord-est, în oraşul Udine. Cu o investiţie de aproximativ 900.000 de euro, noul restaurant este poziționat într-o zonă strategică pentru dezvoltarea brandului, aflat deja pe piaţa italiană în alte oraşe precum Verona, Marcon şi Villesse.

Construit în linie cu design-ul specific restaurantelor KFC, noua unitate situată în zona de food court a Citta Fiera Mall, are o suprafață de 425 mp şi dispune de 135 de locuri destinate clienților. Restaurantul beneficiază de spații special amenajate pentru reîncărcarea telefonului mobil şi a laptop-urilor și pune la dispoziție conexiune gratuită la internet.

 

„Italia reprezintă o piață importantă de dezvoltare și suntem mândri să anunțăm deschiderea unei noi locații KFC. Restaurantul cu numărul cinci, inaugurat în Udine, reprezintă pentru noi o altă reuşită a strategiei de Grup, obiectivul nostru fiind deschiderea unui număr de 18 restaurante în următorii ani, în special în zona de nord-est a Italiei. Prin îndeplinirea planurilor noastre de expansiune, vom reuşi să creăm în jur de 500 de noi locuri de muncă pentru cei aflaţi în zonă.", a spus Mark Hilton (Chief Executive Officer Sphera Franchise Group).

 

Sphera Franchise Group continuă strategia de dezvoltare pentru KFC prin adăugarea în portofoliu a cât mai multe oraşe din Italia, pentru a le oferi consumatorilor cele mai delicioase şi proaspete preparate, pregătite în fiecare zi în restaurante, de către bucătari, după reţeta secretă a Colonelului Sanders.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related