Campania Flatbread – Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery adaugă în meniu reţete noi, de vară

Campania Flatbread – Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery adaugă în meniu reţete noi, de vară

Restaurantele Pizza Hut din întreaga țară au adus, anul acesta, o serie de noutăți pentru consumatori prin reamenajarea unor locații la nivel de design și prin introducerea unor produse noi în meniu. Totul pentru a oferi o experienţă completă celor care vizitează restaurantele Pizza Hut.

Cu o prezență de peste 20 de ani pe piaţa de food service din România, restaurantele Pizza Hut si Pizza Hut Delivery aduc în atenţia consumatorilor un produs inedit, o pizza uşoară, cu blat subțire, de vară, şi ingrediente proaspete.

Noua campanie Flatbread completează meniul cu reţete noi de pizza, precum Strawberry&Avocado cu Mozzarella, căpşuni, avocado, brânză de capră, busuioc şi piept de pui la grătar, Ham&Corn cu porumb, şuncă, ardei copt şi brânză sau Italian Heaven care conţine prosciutto, pere în compot şi două tipuri de brânză – Gorgonzola şi Mozzarella.

Iubitorii de dulce se pot bucura acum de un desert delicios realizat din blat Flatbread și asezonat cu Nutella şi căpsuni. Printre noutăţile din meniu se regăseşte şi limonada Strawberry Madness, care conţine căpşuni proaspete, frunze de mentă şi lămâie proaspăt stoarsă.

Noile reţete de pizza sunt acum disponibile și în cadrul Pizza Hut Delivery, prin urmare, consumatorii pot comanda și testa noile produse acasă sau la birou.

 „Cu o tradiţie de peste două decenii în România, timp în care s-a înregistrat o creştere continuă pe piaţa de food service şi restaurante, am înțeles că este important să inovăm constant în materie de produse. Prin intermediul noilor reţete Flatbread reuşim să diversificăm meniul şi să oferim cât mai multe opţiuni pentru fanii noştri, pe care îi aşteptăm în restaurante să testeze noile produse savuroase din meniu.", declară Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group S.A.).

 

Campania Flatbread vine și cu o promoţie valabilă până pe 12 august 2018, disponibilă în toate restaurantele Pizza Hut (exceptând locaţiile Pizza Hut Delivery şi comenzile efectuate prin serviciul de livrare). Promoţia cuprinde mii de premii garantate, constând în produse Pizza Hut la următoarea vizită în restaurante și marele premiu: o maşină BMW X1, full option, 4x4 şi cutie automată.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related