Huawei își lărgește gama de produse și lansează prima boxă inteligentă, cu asistentul virtual Alexa integrat

Huawei își lărgește gama de produse și lansează prima boxă inteligentă, cu asistentul virtual Alexa integrat

Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, a prezentat în cadrul IFA 2018, HUAWEI AI Cube, prima boxă inteligentă din portofoliul companiei. Aceasta îmbină funcționalitățile asistentului virtual Alexa, inteligența artificială și conectivitatea sporită oferită de router-ul 4G. Dispozitivul va facilita o interacțiune mai naturală între utilizatori și dispozitivele inteligente, oferind în același timp un sunet de înaltă calitate, într-un format compact și cu un design minimalist. 

 

„Ca lider al industriei de tehnologie, Huawei depune constant eforturi pentru a oferi utilizatorilor dispozitive care aduc în prim-plan cele mai noi tehnologii inteligente și cele mai bune opțiuni de conectivitate disponibile pe piață. În acest sens, Huawei își extinde constant portofoliul de produse, integrând un număr din ce în ce mai mare de dispozitive care au la bază inteligența artificială, HUAWEI AI Cube fiind cel mai recent produs din această serie”, a declarat Richard Yu (CEO al Huawei Consumer BG).

„HUAWEI AI Cube este o boxă dotată cu inteligență artificială și care, prin intermediul numeroaselor funcționalități pe care le oferă, întărește angajamentul Huawei față de inovație. Fuziunea între tehnologia de vârf și platforma incredibilă oferită de Amazon, fac din HUAWEI AI Cube un produs convingător care, cu siguranță, va câștiga votul de încredere al consumatorilor”, a adăugat acesta.

 

HUAWEI AI Cube oferă suport pentru conexiunea Wi-Fi pe 4G LTE, fiind astfel capabil să îndeplinească nenumăratele cerințe de conectivitate impuse de o casă inteligentă. Configurarea router-ului este ușoară și intuitivă, fiind necesară doar o cartelă SIM 4G conectată la internet de mare viteză.

Boxa inteligentă integrează asistentul virtual Alexa. Utilizatorii pot conversa cu Alexa în mod natural, pot avea acces la mai mult de 45.000 de funcții și pot controla peste 12.000 de dispozitive inteligente create de 2.000 de furnizori.

În ceea ce privește performanțele difuzoarelor, HUAWEI AI Cube vine cu un sistem audio îmbunătățit cu ajutorul tehnologiei HUAWEI Histen, oferind un sunet de înaltă calitate și o capacitate de recunoaștere vocală sporită.

HUAWEI AI Cube are un design elegant și modern, fiind conceput astfel încât porturile să fie ascunse sub baza, ceea ce-l face să pară mai de grabă un obiect decorativ.

Potrivit companiei de sondare și cercetare de piață Canalys, piața de boxe inteligente se va dubla în următorii ani,  ajungând la 225 milioane de unități până în 2020. Această oportunitate masivă este susținută de un interes puternic pe piață pentru această categorie de produse, în special pe piața din China. Fiind un producător de telecomunicații de vârf și producător de smartphone-uri, Huawei se poziționează în mod unic pentru a valorifica această tendință de creștere în China, dar și în afara ei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related