Ce învățăm de la Antreprenorii Viitorului?

Ce învățăm de la Antreprenorii Viitorului?

Tot mai mulți tineri vin cu idei noi de business-uri care schimbă mediul afacerilor din România. Cine sunt și cu ce sunt ei diferiți, vei afla la conferința Antreprenorii viitorului, ce va avea loc pe 5 Octombrie la Radisson Blu Hotel, București.

Antreprenorii viitorului dezvoltă businessuri care schimbă domeniile în care activează, dar construiesc și comunități în jurul ideilor lor, cu impact pe termen lung. Conferința reunește creatori de businessuri care au știut să clădească afaceri inovatoare și profesioniști cu viziune și experiență, într-o dezbatere despre strategii pentru inițierea și evoluția afacerilor și consultanți de business care ajută startup-uri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunitățile locale și internaționale.

Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere, vino să afli cum să treci peste obstacole, cum găsești finanțare pentru dezvoltarea businessului și cum dezvolți strategii de marketing eficiente.

Evenimentul reunește fondatori, deținători de start-upuri și profesioniști în business, precum: Laurențiu Bănescu, Zăganu; Cristian Pitulice, Transilvania Train și GLOBE 365 Travel Boutique; Eugenia Bolboros, UniCredit Bank; Matei Psatta, TPS Engage; Cornel Amariei, Inventator; Adrian Cocan, Laptaria cu Caimac.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related