Grand Cinema & More găzduiește prima petrecere exclusivistă organizată într-un cinematograf

Grand Cinema & More găzduiește prima petrecere exclusivistă organizată într-un cinematograf

Grand Cinema & More va fi gazda celei mai spectaculoase petreceri a acestei toamne – EXXPERIMENT.com. Pe 19 octombrie, începând cu ora 22:00, cinematograful se va transforma în cel mai mare club din București. Printre invitații speciali se număra Fur Coat, DJ Angelo, Gemini Brothers şi alți DJ de top din România.

Pentru o noapte, petrecerea EXXPERIMENT.com va înlocui filmele cu vibe-ul de club, personaje de film, experiențe rafinate, dar și cu proiecții și spații interactive. În plus, seara va fi animată de 10 DJ care vor urca pe cele două scene special amenajate. Și pentru că vorbim de un party în cinematograf, organizatorii provoacă invitații să intre în pielea personajelor de film prin dress code-ul „movie characters”.

Grand Cinema & More este renumit pentru experiențele complete pe care le oferă clienților de mai bine de 7 ani. Primul cinematograf care a produs un musical în sistem privat din România sau a organizat prima competiție League of Legends este locul perfect pentru prima petrecere epică într-un cinema din România.

În doar un an de la lansare, EXXPERIMENT s-a impus pe piața petrecerilor exclusiviste din București prin tematici inedite și locații unice, atrăgând astfel comunități dornice de experiențe sofisticate, vedete, dar și o categorie de public tânăr și activ.

Petrecerile EXXPERIMENT se adresează celor care iubesc distracția, inovația și creativitatea. Ideea de la care a pornit conceptul acestor party-uri unicat este dorința de a oferi experiențe deosebite și atipice unui public care își dorește mai mult de la o petrecere, un public care așteaptă să fie surprins prin rafinament, originalitate și experiențe complete.

Intrarea la Exxperiment se face exclusiv pe baza brățărilor de acces ce pot fi obținute prin invitații sau prin achiziționarea de bilete, disponibile în număr limitat pe: grandentertainment.ro, exxperiment.com, iabilet.ro, cinemagia.ro, aplicația City iLove.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related