REWE România continuă planul de dezvoltare cu un nou magazin Penny Market

REWE România continuă planul de dezvoltare cu un nou magazin Penny Market

REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în orașul Ștei, județul Bihor. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 227 de spații deschise.

Magazinul Penny Market din Ștei are un spațiu de vânzare de 858 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 22:00 și duminică între 08:00 - 20:00. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 50 de locuri de parcare și 4 case de marcat.

Cu un design modern și elegant, magazinele Penny Market sunt organizate astfel încât să ofere o experiență cât mai facilă și să le ofere tuturor clienților acces la articole proaspete, atent selecționate zi de zi.

Varietatea de legume și fructe oferite de Penny Market este disponibilă tuturor clienților chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Clienții Penny Market vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related