Magicianul Robert Tudor sfidează imposibilul într-un spectacol incredibil de magie la Grand Cinema & More

Magicianul Robert Tudor sfidează imposibilul într-un spectacol incredibil de magie la Grand Cinema & More

La Grand Cinema & More, magia se întâmplă din nou live, pe scenă. În ultima zi de luni a fiecărei luni, celebrul magician Robert Tudor va sfida imposibilul și va pune la încercare imaginația adulților prin numere de iluzionism, predicție și improvizație, în spectacolul Close Up Magic Show.   

Având la bază conceptul de street magic, Close Up Magic Show promite o experiență inedită, în care spectatorii vor avea ocazia să interacționeze direct cu magicianul. Cu puterea minții, Robert Tudor va învălui în mister numere complexe și elaborate de magie și îi va face pe spectatori să se întrebe dacă ceea ce văd este real sau nu -  un spectacol plin de emoții, enigme și suspans la cote înalte realizat într-o atmosferă intima.

Magicianul Robert Tudor este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes magicieni din România. Absolvent al școlii de magie din Viena - Certificate Training Central Europe Vienna-Austria, Robert Tudor și-a început cariera în urmă cu mai bine de 15 ani, oferind spectacole de magie pentru copii, cărora li s-au adăugat, în timp, show-uri de iluzionism și de comedie pentru adulți. Inspirație i-au fost celebrele numere de magie ale lui David Copperfield, pe care îl urmărește în spectacole în jurul lumii și pe care l-a întâlnit de câteva ori.

Primul spectacol de magie Close Up Magic Show va avea loc pe data de 29 octombrie, la Grand VIP Studios și are o durată de 90 minute. Accesul publicului în Studio Lounge se va face începând cu ora 19:30, unde timp de 30 minute va avea loc servirea cateringului. VIP Studios pune la dispoziție gustări delicioase și o gama variată de băuturi, dar și canapele și fotolii de piele cu spătare ajustabile, pentru un confort desăvârșit și o atmosferă intimă și relaxantă.   

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related