Tuborg lansează ediția limitată Tuborg Christmas Brew, o bere cu tradiție de 18 ani în România

Tuborg lansează ediția limitată Tuborg Christmas Brew, o bere cu tradiție de 18 ani în România
  • Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de Crăciun din România
  • Ediția limitată Tuborg Christmas Brew va fi disponibilă pe piața locală timp de 10 săptămâni, începând cu data de 2 noiembrie 2018

Tuborg Christmas Brew, singura bere specială de Crăciun din România, dă tonul sărbătorilor de iarnă și în 2018. Devenită un vestitor al Crăciunului pentru români încă din anul 2000, când a fost introdusă pe piața din România, ediția limitată Tuborg Christmas Brew va fi disponibilă pe piață pe durata sărbătorilor de iarnă ale acestui an, începând cu data de 2 noiembrie.

Fabricată după aceeași rețetă a maestrului berar Per Krieger Larssen, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată produsă din trei tipuri de malț, cu o aromă distinctă de lemn dulce și un conținut de alcool de 5,6%. Începută în Danemarca în 1981, lansarea Tuborg Christmas Brew în prima zi de vineri a lunii noiembrie a devenit o tradiție în toată Europa, momentul fiind marcat simultan pe mai multe piețe în care este prezentă berea Tuborg.

 

 „Ne bucurăm că ediția limitată Tuborg Christmas Brew a devenit și în România o adevărată tradiție, după 18 ani în care ne aduce spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de fiecare dintre noi. Prima zi de vineri din luna noiembrie marchează lansarea singurei beri speciale de Crăciun din țara noastră, berea care dă tonul sărbătorilor de iarnă. Ne dorim să aducem astfel un plus de farmec sărbătorilor petrecute alături de cei dragi și să le oferim românilor același gust special al Tuborg Christmas Brew”, a declarat Paul Markovits (Vice-Președinte Marketing, URBB).

Parteneriatul dintre Tuborg și celebra Delia continuă în 2018 prin campania TV, în cadrul căreia artista dă tonul bine-cunoscutului jingle Tuborg Christmas Brew în spotul ce va fi difuzat în lunile noiembrie și decembrie ale acestui an.

Tuborg Christmas Brew poate fi găsit în magazinele din țară începând cu 2 noiembrie, fiind disponibil în variantele de ambalaj din sticlă de 0,33l și 0,75l, dar și la cutia de 0,5l prevăzută cu folia specială din aluminiu, dedicată protecției împotriva factorilor externi, soluție inovatoare aplicată de URBB pe toate cutiile de bere produse în România din portofoliul său.

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew va avea o vizibilitate specială la raft în cadrul rețelelor de magazine partenere pe durata celor 10 săptămâni cât va fi disponibil pe piață. În plus, consumatorii români vor putea alege și pachetul special de sărbătoare Tuborg Christmas Brew format din 3 doze + una cadou, un motiv numai bun pentru a sărbători împreună cu prietenii ori familia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related