Oradea devine un punct important pe harta Pizza Hut Delivery

Oradea devine un punct important pe harta Pizza Hut Delivery
  • În urma investiţiei de aproximativ 280,000 de euro, locuitorii se pot bucura acum de produsele Pizza Hut chiar la ei acasă.
  • Prima unitate Pizza Hut Delivery din partea de vest a țării s-a deschis în municipiul Oradea
  • Cu o investiţie de aproximativ 280,000 de euro noua unitate are o suprafață de 128.5 mp și se situează în incinta Lotus Retail Park

Pizza Hut Delivery extinde serviciul de livrări şi ajunge în partea de vest a ţării, deschizând astfel prima unitate din oraşul Oradea. Cu o prezenţă pe piaţa bihoreană de peste trei ani, Pizza Hut îşi propune acum să fie cât mai aproape de consumatori şi să le ofere preparate proaspete precum antreuri, paste şi cea mai bună pizza cu livrare la domiciliu.

Investiţia asigurată de grupul Sphera Franchise Group, din care fac parte lanţurile de restaurante Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery, s-a ridicat la aproximativ 280,000 de euro, sumă ce reprezintă construirea unităţii şi achiziţionarea tehnologiei necesare pentru prepararea produselor.

Odată cu această deschidere, Pizza Hut Delivery numără 22 de locaţii la nivel național şi marchează astfel prezența brandului în partea de vest a ţării, în regiunea Crişana. Noua locaţie asigură livrarea produselor Pizza Hut către toate cartierele din oraşul Oradea şi oferă o gamă variată de oferte pentru pizza - Movie Night, Party Menu sau Pizza & Pasta mix.

 

„Planurile pentru anul în curs au vizat mai multe deschideri Pizza Hut Delivery la nivel naţional, reuşind astfel să cuprindem în serviciul de livrare o suprafață cât mai mare din teritoriul României, acum cu reprezentativitate în zona de vest, prin oraşul Oradea. Ca poziţionare pentru noua unitate, am ales un loc accesibil către multe puncte din oraş, facilitând astfel serviciul de livrare, într-un timp cât mai scurt, pentru consumatorii noștri. Vom continua planurile de extindere, ca parte din strategia de dezvoltare a business-ului Pizza Hut Delivery.”, declară Dan Ilie (Director General Pizza Hut Delivery).

 

Unitatea Pizza Hut Delivery este situată în Lotus Retail Park, Str. Ştefan Octavian Iosif, Nr. 7, Oradea.

Pizza Hut Delivery este cea mai dezvoltată rețea de livrări la domiciliu din România, fiind recunoscută pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu, calitatea produselor şi rapiditatea livrării. Clienții au de ales dintr-o gamă variată de produse și pot comanda prin intermediul aplicației de mobil Pizza Hut Delivery, pe pagina oficială pizzahutdelivery.ro sau prin call center, la 021.210.10.10 sau *1010. Plata comenzii se poate face prin online payment, card bancar, numerar sau tichete de masă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related