Pizza Hut România inaugurează cel de-al doilea restaurant Fast Casual Delivery, în Târgu Mureș

Pizza Hut România inaugurează cel de-al doilea restaurant Fast Casual Delivery, în Târgu Mureș

„Inaugurarea Pizza Hut Delivery Mureș Mall ne aduce cu un pas mai aproape de targetul stabilit pentru anul 2021 și totodată mai aproape de clienții noștri fideli, pe care ne propunem să îi întâmpinăm de fiecare dată în aceeași atmosferă primitoare care caracterizează brandul și, bineînțeles, cu produsele lor preferate. În același timp, reiterăm faptul că fiecare decizie de business este adoptată ținând cont de principiul siguranței, care este prioritar pentru noi în această perioadă, din dorința de a le oferi condiții optime atât angajaților și colaboratorilor noștri, cât și consumatorilor", declară Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România. 

Noul restaurant Pizza Hut Delivery Târgu Mureș se află în zona de food-court a Centrului Comercial Mureș Mall, situat la adresa Piața Victoriei nr. 14, și are o suprafață de aproximativ 140 mp. Programul de funcționare este 10:00-23:00 pentru comenzile cu livrare și 10:00-21:00 pentru comenzile cu ridicare din locație.

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Târgu Mureș s-au creat 16 locuri de muncă. Începând cu 1 septembrie 2021, în rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a 3-a, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare. 

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery. 

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related