Magia Crăciunului în filmul „Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri”

Magia Crăciunului în filmul „Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri”

Poveștile spuneau că, dacă vrei să ajungi într-o clipită într-un tărâm magic, nu trebuie decât să te sui pe un cal alb înaripat, care să te ducă peste mări şi ţări, sau să bei o poţiune fermecată, care te transformă în fum rozaliu şi te face invizibil. Însă Legenda modernă te poartă către lumea magică a filmelor Disney.

O nouă poveste cu încântătoarea Clara, care porneşte într-o aventură fantastică în lumea Celor Patru Tărâmuri, a prins contur la Studiourile Disney, cu ajutorul unei super-echipe de producţie, care a trecut peste momente pline de provocări şi amuzament pentru a da viaţă unor personaje bizare şi unei lumi cu totul ieşite din comun.

  

La avanpremiera filmului „The Nutcracker and the Four Realms / Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri”, cei peste 300 de invitați au însoțit-o pe Clara într-o aventură captivantă și plină de culoare, pe un tărâm unde lucrurile nu sunt așa cum par. Alături de copii sau prieteni au fost prezenți la Cinema City jurnaliști și influenceri, printre care Ela Crăciun, Monica Tand, Giulia Anghelescu, Irina Margareta Nistor, Monica Iagăr, Andreea Perju, Andreea Remețan, Oana Roman, Livia Graur, Simona Dragomir, Ana Barbu, Maria Radu, Andreea Străvoiu, Oana Coșbuc, Ramona Solomon, Maria Andreea, Ana Stănescu, Cosmin Vasile, Simona Țăranu, Andrei Leonte, Diana Pârvu, Vitalie Cojocari.

„Magia Crăciunului și magia Disney se îmbină perfect în filmul «Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri». Iar acest lucru a fost cel mai vizibil încă de aseară, în privirile pline de bucurie ale copiilor, precum și ale adulților, care au urmărit în avanpremieră pe marele ecran această producție spectaculoasă. Dincolo de orice strategii și tactici de comunicare, suntem norocoși să putem organiza astfel de evenimente, în care invitații ne sunt atât de aproape, împărtășindu-și emoțiile cu noi, precum și cu ceilalți spectatori din sala de cinema”, a spus Patricia Mihail (PR Director RAN Events).

 

În megaproducția live action „Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri” îi veți descoperi pe Keira Knightley în rolul Zânei Fondantelor, pe Mackenzie Foy drept Clara, pe Helen Mirren în rolul Mamei Ginger și pe nimeni altul decât Morgan Freeman ca excentricul Drosselmeyer. Distribuția îi mai include și pe Eugenio Derbez (Hawthorne), Richard E. Grant (Shiver), Jayden Fowora-Knight (Philip Hoffman), alături de Matthew Macfadyen, Ellie Bamber și Thomas Sweet.

Filmul fantastic „The Nutcracker and The Four Realms / Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 30 noiembrie 2018, în format 3D (subtitrat și dublat).

 

Echipa Forum Film România a fost formată din Andreea Zidaru (General Manager) şi Patricia Călugăru (Marketing Coordinator).

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner) și Patricia Mihail (PR Director).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related