Surprize de sezon în meniul Pizza Hut: blatul Cheesy Garlic Twist, vin fiert și ciocolată caldă

Surprize de sezon în meniul Pizza Hut: blatul Cheesy Garlic Twist, vin fiert și ciocolată caldă

Pizza Hut îşi surprinde clienții cu Cheesy Garlic Twist, noul blat de pizza, cu margine umplută cu Mozzarella și asezonată cu oregano, usturoi și parmezan. În plus, aceştia pot savura diferite arome de ciocolată caldă, precum și vin fiert.

În cadrul ofertei, consumatorii şi fanii de pizza delicioasă pot opta pentru blatul Cheesy Garlic Twist, umplut cu brânză şi usturoi, la orice pizza mare comandată în restauratele Pizza Hut. De asemenea, odată cu venirea sezonului friguros, clienţii se pot bucura de cele trei variante de ciocolată caldă – neagră, albă clasică şi albă nocciola – dar şi de atracţia sezonului, vinul fiert, cu mirodenii şi iz de sărbători.

 

„Am lansat în această toamnă noul meniu, prin care ne-am propus să oferim clienţilor noştri o diversitate mai mare de preparate noi, dincolo de rețetele de pizza cunoscute deja. Ne bucurăm că acesta a fost atât de bine primit și, pentru că am prins gustul surprizelor, le oferim acum consumatorilor și opțiuni speciale pentru zilele friguroase: blatul Cheesy Garlic Twist, care aduce oricărei pizza un plus de savoare, iar sortimentele de ciocolată caldă si vin fiert sunt excelente pentru o “dezmorțire” delicioasă în restaurant, indiferent de ocazie.",  declară Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group S.A.).

 

Blatul Cheesy Garlic Twist este disponibil în toate restaurantele Pizza Hut din ţară până la jumătatea lunii ianuarie 2019.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related