Brutăriile PAUL oferă mai multă savoare Crăciunului cu deserturile Noël, în ediție limitată

Brutăriile PAUL oferă mai multă savoare Crăciunului cu deserturile Noël, în ediție limitată

Brutăriile PAUL îi întâmpină și anul acesta pe clienți cu o selecție de deserturi Noël, special pregătite pentru sărbătorile de iarnă. Cu arome încântătoare, specifice Crăciunului, specialitățile franțuzești în ediție limitată sunt ideale pentru mesele festive, înconjurate de cei dragi. Tradiționalul buche de Noël, renumitele charlotte framboise și delicioasele mini macarons vor aduce mai mult joie de vivre momentelor petrecute în familie.

Luna decembrie este o perioadă magică, destinată clipelor unice, de la împodobirea bradului, împachetarea cadourilor pentru familie și prieteni, până la pregătirea și aranjarea meselor festive. Brutăriile PAUL aduc mai multă savoare sărbătorilor de iarnă și propun o selecție de deserturi inspirate din atmosfera festivă, specifică Parisului. Tradiționalul buche de Noël, nelipsit pe mesele francezilor, este desertul care încântă simțurile prin arome unice de migdale, praline, ciocolată bavareză, coacăze negre sau fructul pasiunii. Toate aceste ingrediente sunt regăsite într-o colecție de torturi tematice, disponibilă în toate brutăriile PAUL: Bûche chocolat praline, Bûche passion chocolat, Bûche roulée chocolat și Bûche framboise cassis si Charlotte framboise.

Cutiile cu mini macarons, decorate festiv, sunt ideale pentru a fi oferite cadou sau pentru a-i întâmpina pe cei dragi cu gustări dulci, specifice franțuzești. PAUL propune o selecție de mini macarons Noël, care se remarcă prin arome de sărbătoare, precum migdale, alune caramelizate, castane, caramel sărat și citrice.

Atmosfera de Crăciun este completată de aroma inconfundabilă a tortului Joyeux Noël, un desert sofisticat din biscuiți crocanți, ciocolată neagră, praline și migdale. Gustul rafinat franțuzesc este întregit de un decor magic, inspirat din peisajele de iarnă, în care brăduții cu glazură de ciocolată sunt ninși de zahărul alb perlat.  

Gama de deserturi Noël este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti, Ploiești, Cluj, Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 8 ianuarie 2019.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related