Locul de întâlnire al organizatorilor de evenimente este la Cluj-Napoca

Locul de întâlnire al organizatorilor de evenimente este la Cluj-Napoca

În data de 2 aprilie 2019, începând cu ora 14:00, la The Office Conference Center se va desfășura cea de-a treia ediție Dynamic Event Conference - punctul de întâlnire al organizatorilor de evenimente.

DEC 2019 este dedicat în totalitate event plannerilor – event manageri, specialiști în PR și specialiști în HR sunt așteptați să ocupe cele 100 de locuri disponibile. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere.

 

This year, we’re Building the galaxy!

Va fi o ediție a împărtășirii de experiențe, a creării unor legături de idei, de management și de oameni. Această temă va pune în centru evenimentul – ca o galaxie, alcătuită din zeci de departamente ce trebuie inter-conectate și făcute să funcționeze în armonie, gestionate; alcătuită din zeci de furnizori și parteneri, colaboratori, care, împreună, alcătuiesc totul unitar. Se va discuta despre cum se împart, cum se conectează, cum se gestionează și cum se mențin, adaptează aceste structuri și legături.

Dincolo de asta, împreună, dorim să construim o galaxie a event plannerilor!

 

Primii 3 speakeri confirmați: Andreea Dănescu, Crina Ciocian și Anca Dinu

Andreea Dănescu este specialist în comunicare și antreprenor cultural, activând preponderent în sfera diplomației culturale, în ultimii trei ani. În momentul de față este directorul proiectului World Experience Festival, noul nume sub care este cunoscută platforma multiculturală Festivalul Ambasadelor, cel mai important eveniment național dedicat celebrării diversității culturale.           

World Experience Festival este la cea de-a 5-a ediție, sub care va fi prezentat conceptul celui mai complex proiect multicultural din Europa de Sud-Est, care va avea loc în perioada 13-16 iunie 2019, în premieră în Cluj-Napoca.

Crina Ciocian activează pe piața de advertising online / offline și în culisele organizării de evenimente B2B din România de mai mult de 9 ani. Este managing partner la Libero Events, agenție de evenimente B2B, B2C și PR. Ea consideră că antreprenoriatul în industria de organizare de evenimente înseamnă multă muncă și oameni pentru care această industrie devine un stil de viață.

Evenimentele ei de suflet sunt Conferința The Woman și TeCOMM eCommerce Conference & Expo.

Anca Dinu este proprietara unui bistro mic și simpatic, unde lumea se simte așa cum avea ea chef să se simtă când voia să iasă în oraș, dar totuși să nu se ducă până în centru; l-a botezat Apartament 1 Bistro&Bar. Face „imagine” pentru alții de aproape 6 ani, iar înainte a fost ea însăși imagine TV vreme de 5 din cei 10 ani de presă. Ar putea să i se zică patroană. Dar ei i-ar plăcea mai mult dacă i s-ar spune jurnalistă. Totuși, i se spune „comunicator pe alocuri”, iar oficial o strigă PR & Media Relations expert/specialist.

 

Dynamic Event Conference a luat naștere în anul 2014, continuând cu o a doua ediție în 2018. Cele două ediții au fost dedicate studenților, având ca scop conturarea vocației și direcției pentru cei ce își doresc să lucreze în acest domeniu extrem de dinamic.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related