Dynamic Event Conference IV reunește orizonturile alternativelor din industria organizării de evenimente

Dynamic Event Conference IV reunește orizonturile alternativelor din industria organizării de evenimente

Dynamic Event Conference IV – punctul de întâlnire al tuturor organizatorilor de evenimente – va avea loc între 17-19 noiembrie 2020, online, pe platforma MyConnector.

Evenimentul este dedicat organizatorilor de evenimente, și anume:

  • Event Managerilor;
  • Specialiștilor în PR (care organizează evenimente pentru companiile în care lucrează, respective comunică pentru evenimente);
  • Specialiștilor în HR (care organizează training-uri și teambuilding-uri);

Ediția de anul acesta se concentrează în jurul planului de rezervă, cu scopul de a seta direcții pentru 2021. În cadrul evenimentului se va discuta despre alternativele care se regăsesc la îndemâna unui organizator de evenimente și felul în care se poate construi o strategie pregătită pentru toate scenariile, despre cum putem adapta training-urile și teambuilding-urile într-o perioadă în care nu este de preferat interacțiunea interumană, respectiv despre cum comunicăm atunci când se ivește o situație de criză.

Toate aceste subiecte vor fi abordare împreună cu speakerii evenimentului:

Evenimentul va fi moderat de către Andreea-Carla Mureșan, fondator al agenției creatoare de experiențe ALLA Agency & Events, organizator al evenimentului.

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

 

Eveniment susţinut de:
Parteneri: MyConnector, Pinepipe
Parteneri media: IQads, SMARK, ClujLife

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related