Dynamic Event Conference IV vă propune un exercițiu de community learning

Dynamic Event Conference IV vă propune un exercițiu de community learning

Dynamic Event Conference IV – punctul de întâlnire al tuturor organizatorilor de evenimente – va avea loc între 17-30 noiembrie 2020, online, pe grupul de Facebook cu același nume.

Evenimentul este dedicat organizatorilor de evenimente, și anume:

  • Event Managerilor;
  • Specialiștilor în PR (care organizează evenimente pentru companiile în care lucrează, respectiv comunică pentru evenimente);
  • Specialiștilor în HR (care organizează training-uri și teambuilding-uri);

Ediția de anul acesta, concentrată în jurul planului de rezervă cu scopul de a seta direcții pentru 2021, este o ediție cu un format special. Am gândit evenimentul simplu, adaptat mediului online, bogat în insight-uri și idei. L-am gândit ca planul de bază al Back-up Plan-ului. DEC 2020 va avea 3 componente - Alternatives, Digitalization & Empathy, organizate într-un exercițiu de “community learning”.

Îi avem alături la această ediție atipică pe Cristian Hossu (Universum Events), Simona-Corina Dordea (Opera Națională Română din Cluj-Napoca), Valentin Văcăruș (Godmother) și Vlad But (UpdateEd). Va fi o experiență complexă de învățare și networking, ce se va desfășura în comunitatea noastră online de pe Facebook, unde sper să ne reunim în număr cât mai mare, declară Andreea-Carla Mureșan, organizatorul evenimentului, fondator al agenției creatoare de experiențe ALLA Agency & Events.

Participarea este gratuită!

Eveniment susţinut de:
Parteneri: MyConnector, Pinepipe
Parteneri media: IQads, SMARK, ClujLife, BizTool

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related