Cele mai importante evenimente de pet grooming se desfășoară la PetExpo 2019, între 12 și 14 aprilie, la Romexpo

Cele mai importante evenimente de pet grooming se desfășoară la PetExpo 2019, între 12 și 14 aprilie, la Romexpo

Cele mai importante evenimente de grooming din țară vor avea loc în acest an în cadrul târgului dedicat animalelor de companie, PetExpo. Sâmbătă, experții în tunsul animalelor își vor demonstra talentul în cadrul concursului Romanian Grooming Trophy, iar duminică Fabio Brandi, groomer și breeder cunoscut internațional, va face o demonstrație grooming alaturi de câinele său.

Anul acesta, stilurile de styling pentru câini vor fi comunicate la PetExpo, în cadrul celor mai importante evenimente de grooming din România. Primul eveniment, Romanian Grooming Trophy va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, între orele 15:00 – 19:00 în Arena PetExpo. Evenimentul este dedicat exclusiv groomerilor, fiind singura competiție de grooming din România, organizată de Groom Land Academy din Craiova.

Romanian Grooming Trophy aduce cei mai importanți groomeri din România, într-o competiție pe 4 stiluri diferite de grooming: Free Style, Pure Breed Scissoring, Poodle și Stripping. Competiția se va desfășura pe 3 niveluri de dificultate, C, B și A după modelul asiatic. Competiția va fi arbitrată în acest an de către Jamie Sie, instructor principal la JGA Malaysia, groomer și arbitru atestat în Asia”, a declarat Ilie Pană (organizatorul PetExpo).

 

Duminică, 14 aprilie, la ora 14:00, în Arena centrală a PetExpo va avea loc o demonstrație de grooming realizată de Fabio Brandi, groomer și breeder premiat cunoscut pe plan internațional, un nume important pe scena italiană a iubitorilor de câini. Inspirat de mic copil de o mare pasiune pentru animale, Fabio a devenit interesat de lumea grooming-ului la doar 18 ani, devenind profesia sa în 1998. În cadrul demonstrației va fi prezent alături de câinele său.

Fabio Brandi  a participat la cursuri de specializare de la o vârstă fragedă care l-au determinat să deschidă în 2011 prima academie din Italia, "Lovepet Grooming Academy", și să primească doar câțiva ani mai târziu, în 2014, titlul de "IV SAN BERNARD Master of Grooming". Fabio Brandi este membru al echipei internaționale IV SAN BERNARD, a participat la turneul exclusiv "Campioni alla ribalta".

Aflat la cea de-a 11-a ediție, târgul a devenit unul dintre cele mai populare evenimente ale anului pentru proprietarii de animale. În fiecare an, la PetExpo se dă startul noilor tendințe, iar anul acesta, tendințele internaționale în grooming vor fi prezentate, în premieră, în cadrul târgului”, a adăugat Ilie Pană.

 

Prețul biletului pentru târg este de 10, iar copiii până în 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină veterinară au accesul gratuit. Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 5 lei. Programul târgului este între 10.00 și 19.00, iar duminică, între 10.00 și 17.00. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related