Franz Beckenbauer, ambasadorul global al Programului Fotbal pentru Prietenie, va fi alături de tinerii fotbaliști la ediția de anul acesta a programului, care se va desfășura în Madrid

Franz Beckenbauer, ambasadorul global al Programului Fotbal pentru Prietenie, va fi alături de tinerii fotbaliști la ediția de anul acesta a programului, care se va desfășura în Madrid

Ambasadorul Global al programului internațional de responsabilitate socială pentru copii Fotbal pentru Prietenie, Franz Beckenbauer, va participa la evenimentele finale din cadrul Taberei Internaționale a Prieteniei, care se vor desfășura în perioada 28 mai – 2 iunie 2019 în Madrid, fiind organizate în jurul finalei UEFA Champions League.

Anul acesta, Madrid devine capitala evenimentelor din programul Fotbal pentru Prietenie. Peste 800 de participanți din peste 50 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Nord și de Sud vor participa la ediția de anul acesta a programului.

În fiecare an, în Tabăra Internațională a Prieteniei, copiii participanți urmează workshop-uri și cursuri cu tematică sportivă, socială și educațională. În baza acestor cursuri, copiii își dezvoltă abilitățile necesare participării în Campionatul Fotbal pentru Prietenie, în care 32 de echipe formate din tineri fotbaliști concurează pentru promovarea unor valori umane esențiale, cum sunt prietenia, loialitatea, spiritul de echipă, onoarea sau încrederea.

Antrenori, jurnaliști, fotbaliști celebri și reprezentanți ai cluburilor și federațiilor de fotbal vor ghida participanții de anul acesta în vederea pregătirii pentru competiții sportive internaționale, promovând educația sportivă, principiile formării echipelor de succes și dezvoltarea profesională a tinerilor jucători de fotbal.  

Unul dintre invitații speciali de anul acesta este legenda fotbalului internațional, Franz Beckenbauer, dublu câștigător al Balonului de Aur.

În cadrul programului Fotbal pentru Prietenie, Franz Beckenbauer va împărtăși experiența lui sportivă cu tinerii participanți, devenind un adevărat mentor și antrenor pentru aceștia.

La finalul ediției de anul acesta a programului Fotbal pentru Prietenie, participanții vor urmări finala UEFA Champions League, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

 

"Este o onoare să fiu parte din programul internațional Fotbal pentru Prietenie, organizat de Gazprom. Valorile promovate de participanții din atâtea țări sunt nemuritoare: fără egalitate, compasiune sau dreptate nu putem spune că trăim într-o lume echilibrată. Să aduci împreună copiii din atâtea țări, care lucrează în echipă și comunică unii cu alții, învață să vorbească aceeași limbă – fotbalul, este un lucru extraordinar și reprezintă cheia succesului în viață, indiferent dacă acești copii vor alege o carieră în fotbal sau în orice alt domeniu”, a declarat Ambasadorul Global al Programului Fotbal pentru Prietenie, Franz Beckenbauer.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related