Andrei Roșu intră în cursa pentru atingerea unui nou țel: 3 recorduri mondiale de zbor cu balonul

Andrei Roșu intră în cursa pentru atingerea unui nou țel: 3 recorduri mondiale de zbor cu balonul

Cunoscut pentru dorința de a-și depăsi mereu limitele, Andrei Roșu își propune stabilirea unor noi recorduri mondiale de: durată, altitudine, distanță parcursă în zborul cu balonul.

În programul de pregătire, cu sprijinul Avenor College, Andrei Roșu a absolvit cursul de pilotaj pentru baloane cu aer cald, la școala Aimo Baloons, din Italia.

În contextul în care tinerii au nevoie de modele care să îi inspire să își depășească temerile și să își îndeplinească visele, Avenor College și Andrei Roșu vă invită să aflați detaliile din spatele unui unui demers inedit și curajos. Noi toți avem nevoie de exemple de reușită și de certitudinea ca oricând te poți reinventa. Pregătierea intensă, ghidată cu pricepere de către specialiști, este baza pentru orice proiect reușit.

Andrei Roșu este deja omul recordurilor surclasate, al barierelor doborâte, omul gândului pozitiv și al spiritului de luptă și sacrificiu. Acum, Andrei intră în lupta pentru a-și învinge cea mai mare temere a sa: frica de zbor. Și o face în stil mare, cu gândul să doboare nu unul, ci trei recorduri mondiale.

Proiectul actual are ca țintă depășirea unor praguri omologate de către FAI - Federația Aeronutică Internațională, pentru categoria de baloane AX-03, 400-600 cmc: 6165 metri altitudine, 341 km. distanță parcursă în zbor, 9 ore și 27 de minute durata zborului.

Cum primul pas spre reușită implică și un demers educațional, prima barieră de trecut a reprezentat-o cursul de pilotaj al unui balon cu aer cald, absolvit cu brio de Andrei, în Italia.

Avenor College, școala internațională bilingvă ancorată în cultura românească, ce oferă experiențe de învățare stimulante pentru copii cu vârsta între 2 și 18 ani, a decis să sprijine activ acest proiect care își propune omologarea unui triplu record mondial la zborul cu balonul.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 5 iunie 2019, ora 11, la sediul Avenor College, din strada Drumul Pădurea Pustnicu 125A, București.

În aceeași zi, în campusul Avenor College, are loc cel mai mare eveniment al comunității Avenor, Cultural Celebration Day, la care vor participa toti cei 450 de elevi ai școlii, profesori și părinți. Andrei Roșu va avea și propriul stand în cadrul evenimentului și va putea să le prezite tuturor detaliile proiectului său. Evenimentul se desfășoară între 14:00 și 16:30. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related