Rețeaua Penny Market se extinde cu încă 2 unități și ajunge la 244 de magazine

Rețeaua Penny Market se extinde cu încă 2 unități și ajunge la 244 de magazine

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu două unităti în localitățile Măcin și Vicovu de Sus. Astfel, rețeaua ajunge la 244 de spații deschise în România.

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

Seria deschiderilor din luna august continuă cu:

  • Penny Market Vicovu de Sus (județul Suceava), aflat pe Str. Calea Cernăuți, nr. 211 H, cu o echipă de 14 de angajați, o suprafată de vânzare de aproximativ 888 m2, 58 de locuri de parcare și patru case de marcat. Magazinul este deschis de luni pană sambătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 - 20:00.
  • Penny Market Măcin (județul Tulcea), pe stradă Brăilei, nr. 2A. Cei 16 angajați își asteaptă clienții de luni până sambătă în intervalul 07:30 - 22:00 și duminică în intervalul 08:00 - 20:00 în magazinul cu o suprafață de vânzare de 817 m2, 79 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related