Cea mai simplă soluție de a investi în startup-uri. Human Finance lansează SeedBlink

Cea mai simplă soluție de a investi în startup-uri. Human Finance lansează SeedBlink

Începând de astăzi, Human Finance, cea mai mare platformă de finanțare a startup-urilor educate, are un business derivat, dedicat investitorilor. SeedBlink.com este prima platformă de equity crowdfunding dezvoltată în România, care se concentrează în principal pe investiții de dimensiuni reduse în ecosistemul local al startup-urilor. A fost construită ca fiind o aplicație completă adresată investitorilor și accesibilă tuturor startup-urilor care aplică pentru finanțare aflate în căutarea pre-seed și seed funding și, bineînțeles, utilizatorilor Human Finance.

De astăzi, SeedBlink poziționează România pe harta europeană a finanțării alternative. Democratizăm investițiile în startup-urile românești, simplificând investițiile de mici dimensiuni în startup-uri de calitate cu idei inovative. Transformăm investițiile izolate de până acum într-un proces structurat, prin crearea unui instrument formal de sindicalizare. SeedBlink se adresează atât investitorilor aflați în căutarea de noi oportunități dar și startup-urilor care au nevoie de finanțare.

Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Instrumentele noastre de pregătire și de rating pentru startup-uri crează avantajele competitive ale SeedBlink în regiune.

Fondatorii Human Finance, Andrei Dudoiu, Ionut Pătrăhău și Iulian Pădurariu, alături de echipa lor de dezvoltatori de software au conceput și lansat SeedBlink. Aceasta reprezintă o continuare a misiunii de finanțare și educare a ecosistemului de startup-uri.

Start în forță – zilele acestea SeedBlink organizează primul equity crowdfunding în sprijinul rețelei de business angels din cadrul Asociației TechAngels România, pentru contribuția financiară alocată startupului câștigător al competiției din cadrul How to Web 2019: Machinations.io. Acestei investiții i se alătură fondurile GapMinder VC si RocaX.

SeedBlink își construiește expertiza pe baza numărului mare de investitori dispuși să intre într-o zonă riscantă de finanțare, cea a startup-urilor aflate într-o fază incipientă. Începând de astăzi, în România există prima platformă de equity crowdfunding și primul instrument de finanțare al startup-urilor early stage promițătoare.

Obiectivul SeedBlink este de a agrega 20 milioane de Euro în investiții equity crowdfunding pentru următorii trei ani, susținând astfel dezvoltarea ecosistemului românesc pentru startup-urile inovative.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related