Apivita lansează Aqua Beelicious, cea mai nouă colecție de produse de hidratare inspirate de natură

Apivita lansează Aqua Beelicious, cea mai nouă colecție de produse de hidratare inspirate de natură

Apivita, brand recunoscut pentru abordarea holistică în inovarea produselor cosmetice, a dezvăluit în premieră Aqua Beelicious, o gamă de produse intens hidratante, care oferă o experiență imersivă tenului tânăr. Gama cuprinde patru produse care hidratează, reduc imperfecțiunile, revitalizează și luminează pielea.

Hidratarea trebuie să aibă un rol important în ritualul de îngrijire al tinerilor, care își doresc o piele uniformizată, obținută prin utilizarea unor produse cosmetice cât mai naturale și prietenoase cu mediul. Inspirată de cerințele generațiilor Z și Y vizavi de produsele de hidratare - textură ușoară, cu un miros plăcut, fără ulei și bună bază de machiaj -, a luat naștere Apivita Aqua Beelicious, o întâlnire revigorantă între miresmele florilor, extract de polen și picături de miere aurie, pentru a crea o rouă surprinzătoare pentru piele.   

 

Extracte din flori, miere și infuzii organice naturale

La baza produselor Aqua Beelicious se află o infuzie florală puternică, recunoscută pentru refacerea rezervelor de umiditate ale pielii, alături de miere polifloră, care oferă nutrimenții esențiali tenului. Extractul puternic de cistus, iris și trandafir sălbatic activează diversele mecanisme ale pielii responsabile de menținerea nivelului optim de hidratare; mierea polifloră, bogată în zaharuri, vitamine și oligoelemente, asigură transportul nutrimenților esențiali pentru hidratarea și buna funcționare a epidermei. 

Apivita înlocuiește apa cu infuzii organice naturale care au proprietăți antioxidante. Pentru noua colecție de produse Aqua Beelicious, este folosită o infuzie de trandafir organic, sursă bogată în vitamina C, alături de ingrediente cu proprietăți puternic hidratante.   

 

O experiență pentru toate simțurile, disponibilă exclusiv în farmaciile Sensiblu

Noua gamă de produse oferă o hidratare instantă, de lungă durată, și prospețime, grație sinergiei puternice dintre flori și picăturile de miere aurie. Pielea devine mai luminoasă, catifelată la atingere, mai sănătoasă și strălucitoare.

 

Gel cremă hidratantă light (oil-free) (40 ml)

Noul gel cremă hidratantă are la bază 97% ingrediente naturale, fiind destinat tenului gras sau mixt, dimineața și seara, după demachiere.  

  • Crema reglează excesul de sebum și previne imperfecțiunile, grație extractului de lotus;
  • Oferă instantaneu hidratare de lungă durată și prospețime, cu ajutorul extractului din flori, miere, aloe și acid hialuronic;
  • Oferă protecție antioxidantă și împotriva radicalilor liberi, prin extractul de propolis brevetat și infuzia de trandafir;
  • Uleiul esențial de trandafir revitalizează pielea;
  • Este o excelentă bază de machiaj, grație texturii ușoare.

 

Cremă intens hidratantă (40 ml)

Crema intens hidrantă, recomandată pentru tenul normal sau uscat, are în componență 98% ingrediente naturale și poate fi folosită singură sau împreună cu serul booster din aceeași gamă.

  • Oferă instant hidratare de lungă durată și prospețime, grație extractului de flori, miere, aloe și acid hialuronic;
  • Oferă catifelare și hrănește pielea în profunzime, cu ajutorul ceramidelor naturale, untului de cacao și de shea; ceramidele creează un film protector impermeabil, pentru a preveni excesul pierderii de apă prin evaporare, precum și o barieră împotriva radicalilor liberi;
  • Protecție antioxidantă, multumită extractului de propolis patentat și infuziei de trandafir;
  • Reface nivelul de hidratare și revitalizează tenul, cu uleiul esențial de trandafir;
  • Bază de machiaj excelentă.

 

Ser hidratant booster (30 ml)

Serul booster multifuncțional, cu o textură ultra fină, are în componență 98% ingrediente naturale și reface instant rezervele de umiditate ale pielii.

  • Oferă hidratare SOS, prin sinergia extractului de flori, miere, aloe și acid hialuronic;
  • Fortifică pielea împotriva agresorilor din mediu, grație extractului de propolis patentat și a infuziei de trandafir;
  • Reduce imperfecțiunile și previne roșeata și iritațiile, cu ajutorul prebioticelor, responsabile de protecția împotriva factorilor agresivi din mediu, a vântului, frigului și a produselor de curățare agresive.

 

Gel pentru ochi hidratant răcoritor

Gelul pentru ochi hidratează, reduce aspectul cearcănelor și al semnelor de oboseală, oferind ochilor luminozitate și revitalizare. Cu 98% ingrediente naturale, constituie o bază perfectă pentru machiaj înainte de aplicarea anticearcănului. Extractul de ceai verde din componența produsului acționează ca stimulant pentru circulația limfatică și pentru detoxifiere, oferind un efect vasorelaxant zonei oculare.

Produsele Apivita combină armonios ingrediente active naturale, cu extracte din plante mediteraneene, miere polifloră, extract de propolis și uleiuri esențiale organice. Gamele de produse sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related