Chopstix Ready to Box deschide al 18-lea restaurant din retea in cel mai nou mall din Sibiu

Chopstix Ready to Box deschide al 18-lea restaurant din retea in cel mai nou mall din Sibiu

Cele mai populare preparate asiatice pot fi gasite, de joi, si in cel mai nou mall din Sibiu, Promenada.
O data cu inaugurarea mall-ului, Chopstix Ready to Box a lansat joi a 18-a locatie în Sibiu.

Cu o investitie de 135.000 de euro, restaurantul e amplasat in zona de food court a mall-ului, are 90 de metri patrati si ofera sibienilor mancaruri care pastreaza echilibrul intre nevoia de mancare sanatoasa si gustul autentic al bucatariei asiatice.

Echipa celui mai nou Chopstix Ready to Box este formata din 20 de persoane si este mixta.
Alaturi de angajatii romani lucreaza personal asiatic specializat in bucatarie, trecut printr-un training de 6 luni in restaurantele retelei din Bucuresti.

"Ne bucuram sa le oferim sibienilor posibilitatea de a alege mancare asiatica în cel mai nou mall al orașului. Echipa din Sibiu poate prepara peste 50 de sortimente asiatice, din ingrediente proaspete, livrate zilnic.
Lansarea este sustinuta si de o serie de oferte pentru sibieni pe care ii invitam sa ne incerce produsele noastre fresh, cu gust autentic asiatic." spune Diana Cojocareanu, Marketing Specialist.

Sibienii se pot bucura, acum, de preparatele Chopstix Ready to Box acasa, la birou, oriunde isi doresc. Compania a lansat serviciul de livrare la domiciliu in Sibiu. Reteaua de livrari la domiciliu are o pondere importanta in dezvoltarea companiei, din dorinta de a fi cat mai aproape de consumatori, oriunde s-ar afla acestia. Chopstix Ready to Box face parte din mesele romanilor, indiferent ca iau pranzul la mall cu prietenii sau cina in familie.

Sibiul este al saselea oras din Romania in care se extinde si se dezvolta lantul de restaurante cu specific asiatic. 

„Cu o experienta pe piata inca din 2008, cand am deschis prima locatie, ne extindem reteaua Chopstix Ready to Box cu restaurantul numarul 18, urmarind dezvoltarea pe care am anuntat-o la inceputul acestui an.

Astfel am adaugat Sibiul in harta lantului Chopstix Ready to Box alaturi de  Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov si Timisoara”, a declarat Diana Cojocareanu, Marketing Specialist.

Chopstix Ready to Box se situeaza in topul restaurantelor cu specific asiatic si ofera un meniu variat, fresh, bogat in ingrediente naturale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related